Coolpad представи официално Torino S в България

coolpad-torino-s-1

Днес се състоя официалната премиера най-новия модел смартфон Coolpad в България – Torino S. Представянето беше в компанията на Марко Бояджийски – продуктов мениджър за Европа, Мария Ранделович – директор комуникации за Европа, и Лора Ханджиева – Country manager за България и Румъния. Основните акценти при новият смартфон Torino S са елегантният му дизайн с 2.5D екран, добри параметри и възможности в компактен и тънък корпус, а също така и наличието на смарт четец за пръстови отпечатъци. Разбира се всички предимства са съчетани и с достъпна цена, която да направи устройството много атрактивно предложение в средния клас смартфони. Интересна особеност не само за новият Torino S, но и за всички останали смартфони на Coolpad е, че те идват с поддръжка на 4G LTE, нещо, което ги прави съвсем актуални предвид скорошното представяне на поддръжка на високоскоростната технология за мобилен Интернет достъп от всички български мобилни оператори.


coolpad-torino-s-2

Макар и да е все още сравнително нова за нашия пазар марката Coolpad има амбиции да се наложи с продукти, които умело балансират богат набор от възможности и добра производителност, в комбинация с елегантна външност и атрактивна цена за всичко това което получавате. Преди няколко месеца ви запознахме по-подробно с първите предложения на марката на нашия пазар – Coolpad Modena и Coolpad Porto. Междувременно вече има и леко осъвременена като възможности версия на Porto в лицето на новия модел Coolpad Porto S, а ето, че вече е налице и четвъртият представител на марката на нашия пазар – Torino S.

 

coolpad-torino-s-3
coolpad-torino-s-4

И ако си мислите, че от Coolpad залагат само на средния клас смартфони, където могат да предложат много добре балансирани като цена и възможности устройства, то ще трябва да оборим тази потенциална заблуда. От Coolpad вече разполагат и с предложение, с което могат да се конкурират и в по-високия клас решения – Coolpad Max. За момента обаче този продукт все още не е наличен на нашия пазар, но ние имахме възможността да го видим и пробваме на живо и определено устройството остави доста добри впечатления. Освен премиум моделът Max от Coolpad готвят и други интересни устройства, които тепърва ще бъдат анонсирани и ще се предлагат на българския пазар както от мобилните оператори, така и на свободния пазар.

 

Очаквайте съвсем скоро и нашите първи преки впечатления от Coolpad Torino S в едно не съвсем традиционно ревю, което ще обърне внимание не толкова на производителността на добре познатата вече платформа Qualcomm Snapdragon 410. По-скоро ще се постараем да обърнем внимание на по-интересните възможности на Torino S, които го отличават спрямо конкурентните предложения в съответния ценови сегмент.

За повече подробности и параметрите на новият смартфон Coolpad Torino S…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *