Apple подготвят iPhone 6S/Plus за анонс на 9-ти септември

Годишният цикъл на iPhone 6 и 6 PLUS е почти завършен, което значи, че в скоро време трябва да видим и техните наследници – 6S и 6S PLUS. Според AppleInsider това ще се случи след почти 1 месец, на 9-ти септември, в рамките на планиран iPhone Event. Двете обновени версии на смартфона на Apple обаче не се знае кога ще постъпят в продажба, защото според слухове от азиатският регион, стартът на масовото производство на 6S и 6S PLUS се очаква да започне едва в края на месец август (т.е. около 2 седмици отлагане), което от своя страна може да повлияе негативно на предварителните планове на Apple.

apple_logo

Така или иначе iPhone 6S и iPhone 6S PLUS се очакват да се появят много скоро, запазващи дизайна на актуалните модели 6 и 6 PLUS, но предлагащи различни подобрения по хардуера, като например новият чипсет Apple A9, 2 GB RAM (вместо досегашните 1 GB), както и очакваната сериозна промяна при камерата – 6S и 6S PLUS ще притежават напълно обновена 12MP основна камера.

Ексклузивен производител на iPhone 6S PLUS ще е компанията Foxconn, докато iPhone 6S ще се произвежда от Foxconn (60%) и Pegatron.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *