AndrOINC. BOINC project for Motorola Milestone freedom

След като първият проект изчезна (незнайно защо) група ентусиасти от Полша, се заеха с направата на друг… Да се надяваме, че този няма да изчезне и ще си свърши работата както трябва ;) което зависи и от нас де ;)

И така, AndrOINC, е BOINC проект, който има за цел да “счупи” 1024 rsa ключ с който Motorola са подписали boot и recovery partitions на Motorola Milestone.

Няма да навлизам в подробности, на всички е ясно за какво става дума.

Страницата на проекта е http://androinc.net/

Платформи:
Windows x86 – supported
Windows x64 – supported(with app from x86)
Linux x32 – currently working on
Linux x64 – currently working on
GPU application ATI + nVidia – very soon

Как можете да помогнете:

Регистрирайте се на официалният сайт http://androinc.net/ свалете си boinc (http://boinc.berkeley.edu/download.php) инсталирайте го и добавете нов проект (http://androinc.net/)

Или свалете конфигурираният клиент от (http://www.multiupload.com/AAPX4ORMG8) и го пуснете.4 thoughts on “AndrOINC. BOINC project for Motorola Milestone freedom

 • 31.01.2011 at 22:03
  Permalink

  То трябва и на публично място да се пише, какво е пробвано, че ако и този изчезне да не се почва отначало. То така всеки може да си прави проект и като земе някоя хилядарка от моторола да го затрие.

 • 01.02.2011 at 10:06
  Permalink

  Аз продължавам да се чудя какво стана с 1-вия проект…

  Иначе… ако си направим ние проект можем да пишем.. ама като го прави друг… не можеш да му кажеш какво да прави. Шанса е много малък, но важното е да не се отказваме и да натискаме Моторола… защото тъпанарите имат един от най-добрия хардуер и 99% най-лошия маркетинг.

 • 02.02.2011 at 15:35
  Permalink

  Хайде да задвижим един проект и ние, да му направим яко реклама, да стане известен навсякъде… и да видим дали от motorola ще се свържат с нас и какво ще предложат :)
  аз искам xoom :) от сега да си кажа :)

 • 02.02.2011 at 20:51
  Permalink

  Чисто технически аз не мога… не съм го правил досега и не знам как… но който почне – заставам зад него и почвам да вдигам много вой :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *