Android 7.0 за Galaxy S7 Edge вече и в България

Потребителите със Samsung Galaxy S7 Edge в България вече могат да се възползват от новостите на Android 7.0, след като така очакваното обновяване на софтуера се подава чрез OTA и към апаратите на територията на България (поне със сигурност последните партиди S7E от Мтел). Нашият тестов апарат S7 Edge също получи обновяване “OTA” с размер от 1390 MB и версия на софтуера “G935FXXU1DQB7”. Конкретният апарат бе с Android 6.0.1 с версия на софтуера “G935FXXU1BPLB”.

Промените са доста – не само визуални, но и във функционалността. Едно от нещата, които ни допада изключително много е възможността режима “Battery Power Saving” да се контролира от потребителя на едно по-високо ниво т.е. можете да изберете дали да се намалява яркостта на дисплея или не, дали да се понижава производителността на чипсета (на ниво 70%, което само по себе си е все още доста високо и няма да усетите разлика спрямо стандартното), дали да е активен “Always On Display”.

Тепърва ще тестваме да установим дали S7 Edge е по-бърз под Android 7.0, като съвсем скоро ще споделим нашите впечатления с вас.


One thought on “Android 7.0 за Galaxy S7 Edge вече и в България

  • 17.03.2017 at 21:18
    Permalink

    “Тепърва ще тестваме да установим дали S7 Edge е по-бърз под Android 7.0, като съвсем скоро ще споделим нашите впечатления с вас……..” За жалост вече цял месец е недостатъчен за випросните тествания и споделяне на впечатления……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *