Alcatel подготвят висок клас смартфон One Touch D820

Изглежда “китайските производители” вече доста бързо настигат своите “маркови” конкуренти, което си личи по една нова разработка на TCL (притежаващи търговската марка Alcatel). Компанията възнамерява в скоро време да пусне на пазара един нов модел смартфон Alcatel One Touch, който сериозно да се конкурира с най-бързите предложения на пазара. Освен това бъдещия One Touch D820 ще предлага бруталните 638 ppi при наситеност на пиксели на екрана с диагонал от 4.6″.

alcatel_one_touch_d820_draft

Според информацията от графичният тест GFXBench, бъдещия Alcatel One Touch D820 ще разполага със завидни характеристики, започващи от 8-ядрения чипсет MTK6595 с четири ядра Cortex-A17 и работна честота от 1.9 GHz, допълнени от още четири ядра Cortex-A7 с работна честота до 1.7 GHz и графично ядро PowerVR G6200. Според инфото от GFXBench са налице две камери с поддръжка на 4K Video, както и очаквана операционна система Android 4.4.2.

Съществува вероятността GFXBench да не дава акуратна информация за диагонала на дисплея, или да не разчита правилно графичната резолюция и споменатите 638 ppi също да не са верни, но в най-скоро време ще разберем къде е истината. Така или иначе, One Touch D820 със сигурност ще е един от най-бързите “китайски” предложения до края на годината.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *