начало » новини

Acer Aspire S7 ултрабуците вече са в България


14.11.2012 | автор: Bloody | няма коментари | видяно: 2,812


Новата серия ултрабуци Aspire S7 със сензрен екран и Windows 8 операционна система вече е налична на пазара у нас. Aspire S7 Ultrabook се предлага в два размера, 13.3-инчов и 11.6-инчов с еднакво атрактивни възможности, еднакво вдъхновяващ дизайн и надеждност. И двата модела идват с елегантно лъскаво шаси от кован алуминий, което ги прави невероятно тънки и леки, но достатъчно здрави и надеждни, за да издържат при постоянна работа и ежедневна мобилна употреба. Нещо повече, Gorilla Glass 2 допълва модерния и изтънчен вид на 13.3-инчовия модел, като защитното стъкло вече е част от самия панел на екрана, осигурявайки по-тънък капак на лаптопа с максимална защита.

И двата модела разполагат с 10-точков сензорен Full HD дисплей, осигуряващ ясни и детайлни изображения и по-плавно и по-точно сензорно управление спомощта на пръстите на потребитля. Кто допълнение е наличието на на новия Acer Ring, приносът на Acer към по-добрата сензорна навигация, предназначен да осигури по-бързо сърфиране в Интернет, възпроизвеждане на музика или разглеждане на снимки, видео и документи посредством специално оптимизиран тъй интерфейс.

За да може да споделяте съдържание и да подобрите екипната работа, 13.3-инчовият модел се отваря до пълно хоризонтално положение, предлагайки нови начини за комуникация, които са по-производителни и забавни. Този модел работи до 12 часа на батерия, докато 11,6-инчовият модел може да работи до 9 часа, за да осигури висока производителност при различна употреба през целия ден само с едно зареждане. А за да се изстиска най-доброто от мощните компоненти, Acer използва своята иновативна Acer Twin Air охлаждаща система, която има за цел да осигури ефективно охлаждане и максимален комфорт на работа.

Серията Acer Aspire S7 се отличава със своята клавиатура със светлинен сензор, която автоматично долавя промените свързани с осветеността и регулира яркостта на подсветката. Тъчпадът на Acer е подобрен и това оказва влияние върху използваемостта, чувствителността, точността и общото усещане при докосване.

Най-новият ултрабук на Acer вече се предлага в търговската мрежа в България. 13.3-инчовата версия на Acer Aspire S7 ултрабуците с Core i5 процесор и 128 GB SSD диск е с крайноклиентска цена от 2499 лв. с включено в нея ДДС.

Share
Тагове: , , , , ,


Оставете отговор!

Добавете коментар или trackback от вашия сайт. Може също да се абонирате за RSS.

Моля, без спам!.

Този сайт използва аватари от Gravatar. Ако искате вашият аватар да се показва, моля, регистрирайте се в Gravatar.