Acer Aspire S7 ултрабуците вече са в България


Новата серия ултрабуци Aspire S7 със сензрен екран и Windows 8 операционна система вече е налична на пазара у нас. Aspire S7 Ultrabook се предлага в два размера, 13.3-инчов и 11.6-инчов с еднакво атрактивни възможности, еднакво вдъхновяващ дизайн и надеждност. И двата модела идват с елегантно лъскаво шаси от кован алуминий, което ги прави невероятно тънки и леки, но достатъчно здрави и надеждни, за да издържат при постоянна работа и ежедневна мобилна употреба. Нещо повече, Gorilla Glass 2 допълва модерния и изтънчен вид на 13.3-инчовия модел, като защитното стъкло вече е част от самия панел на екрана, осигурявайки по-тънък капак на лаптопа с максимална защита.

И двата модела разполагат с 10-точков сензорен Full HD дисплей, осигуряващ ясни и детайлни изображения и по-плавно и по-точно сензорно управление спомощта на пръстите на потребитля. Кто допълнение е наличието на на новия Acer Ring, приносът на Acer към по-добрата сензорна навигация, предназначен да осигури по-бързо сърфиране в Интернет, възпроизвеждане на музика или разглеждане на снимки, видео и документи посредством специално оптимизиран тъй интерфейс.

За да може да споделяте съдържание и да подобрите екипната работа, 13.3-инчовият модел се отваря до пълно хоризонтално положение, предлагайки нови начини за комуникация, които са по-производителни и забавни. Този модел работи до 12 часа на батерия, докато 11,6-инчовият модел може да работи до 9 часа, за да осигури висока производителност при различна употреба през целия ден само с едно зареждане. А за да се изстиска най-доброто от мощните компоненти, Acer използва своята иновативна Acer Twin Air охлаждаща система, която има за цел да осигури ефективно охлаждане и максимален комфорт на работа.

Серията Acer Aspire S7 се отличава със своята клавиатура със светлинен сензор, която автоматично долавя промените свързани с осветеността и регулира яркостта на подсветката. Тъчпадът на Acer е подобрен и това оказва влияние върху използваемостта, чувствителността, точността и общото усещане при докосване.

Най-новият ултрабук на Acer вече се предлага в търговската мрежа в България. 13.3-инчовата версия на Acer Aspire S7 ултрабуците с Core i5 процесор и 128 GB SSD диск е с крайноклиентска цена от 2499 лв. с включено в нея ДДС.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *