Acer представи първия си ултрабук в България – Aspire S3


Acer Aspire S3 съчетава най-доброто от таблет и смартфон, a дизайнът на авангардния ноутбук удовлетворява всички нужди на мобилната комуникация, освен това ултрабукът подновява работа за 1.5 секунди при излизане от режим на “сън” и осигурява 50-дневен режим на изчакване при захранване от батерия.

Acer представи официално своя първи ултрабук у нас – Acer Aspire S3. Устройството интегрира най-доброто от основните характеристи и възможности на преносимите и мобилни устройства, като осигурява на потребителите висока производителност, необходима за работа и създаване на цифрово съдържание, а същевременно предлага свръхбързо време за събуждане и свързване с Интернет. Тази оптимална функционалност гарантира максимална свобода и покрива всички нужди на потребителите, които са постоянно в движение и се нуждаят от максимално удобство и висока мобилност.

Aspire S3 ползва най-новото 2-ро поколение процесори Intel Core i3, i5 и i7 с пълноценни възможности за компютърни изчисления и създаване на цифрово съдържание и предлага избор между твърдотелен SSD диск от 240 GB или HDD диск от 320 или 500 GB и вграден твърдотелен диск за свръхбърз достъп, както и широк набор от носители и устройства за съхраняване на данни. С включените професионално звучащи говорители Dolby Home Theater v4, Aspire S3 осигурява наситен обкръжаващ звук с кино качество и подобрено качество на диалозите за оптимално удоволствие при слушане. Включен е и стандартен HDMI изход за свързване на Aspire S3 към популярни HD периферни устройства за HD видео и цифрово възпроизвеждане. При това, потребителите могат бързо и лесно да споделят данни или да изтеглят снимки от своите цифрови камери, като използват четеца на карти 2-в-1, който поддържа карти SD и MultiMediaCard.

С цел удобство и лесно носене, дебелината на Aspire S3 е 1,3 см и тежи по-малко от 1.4 кг. Снабден е и с пълноразмерна гумирана клавиатура FineTip на Acer, проектирана за удобно ползване и максимална продуктивност. Целодневната използваемост е осигурена от суперлека батерия с висока плътност, даваща до 7 часа време за работа. Аеродинамичният дизайн на Aspire S3 предлага здраво и леко шаси от алуминиево- магнезиева сплав и панели с метално покритие, устойчиво на пръстови отпечатъци, което е гладко като коприна.

Свръхтънкият 13.3-инчов LED монитор с висока резолюция залага на pen-cell дизайн за икономия на материали, като ползва задния и предния панели за оформяне на алуминиевата рамка около екрана. Така се получава супертънък, но в същото време и здрав панел. Дъното на Aspire S3 е без охлаждащи отвори, така че ноутбукът ляга удобно в скута на потребителя. Греещите компоненти са интелигентно преместени извън зоната за поставяне на дланите и тази на тъчпада, така че потребителите няма да изпитват дискомфорт от топлината.

Потребителите в движение могат да са във връзка с приятели и колеги чрез ясни и отчетливи конферентни видеоразговори, благодарение на интегрираните 1,3-мегапикселова камера Crystal Eye на Acer и микрофон – с превъзходно свързване към Wi-Fi, осигурено от технологията InviLink Nplify 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED на Acer. Безжичното удобство е повишено чрез добавяне на технологията Bluetooth от последно поколение 4.0+HSR с понижена консумация на енергия.

Цената, на която се предлага у нас Acer Aspire S3 е 1599 лева, като той вече е наличен на пазара.

2 thoughts on “Acer представи първия си ултрабук в България – Aspire S3

  • 21.11.2011 at 17:11
    Permalink

    супер, 15″ няма ли да се предлага?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *