начало » най-нови, новини

Acer представи официално Aspire Тimeline Ultra в България


24.04.2012 | автор: Bloody | няма коментари | видяно: 2,113


Днес Acer представи Aspire Timeline Ultra, ноутбук, който предлага 8 часа работа на батерията след зареждане, висока производителност и с комбинация от 2 диска с хибриден дизайн, характерен за ултрабук. Добрите характеристики включват още технологията Green Instant On на Acer, благодарение на която Aspire Timeline Ultra бързо зарежда и възобновява работа и технологията Always Connect на Acer, която позволява на потребителите да управляват своите мултимедия и данни от устройства си по всяко време и на всяко място – веднага след отварянето на капака.

Новите Aspire Timeline Ultra са по-тънки и по-леки в сравнение с предишните поколения на серията Timeline – те постигат баланс между теглото на компютъра и живота на батерията, като осигуряват цял ден работа с компютър след едно зареждане. Aspire Timeline Ultra са едва 20 мм тънки, предлагат над 8 часа живот на батерията, производителност с последно поколение процесор Core i от Intel, прецизна графика за интензивни триизмерни игри и дори тънко оптично устройство DVD-Super Multi.

Aspire Тimeline Ultra е и първият в света ултрабук, оборудван с мощна графика от последно поколение, която дава възможност за комфортна игра дори на по-тежки заглавия с високо ниво на детайли. Процесорът NVIDIA GeForce GT 640M увеличава графичната производителност над 4 пъти, предоставя високо качество на картината и ефекти. Фирмената технология NVIDIA Optimus удължава живота на батерията, когато се използват 2D приложения.

Aspire Timeline Ultra вече е наличен в търговската мрежа у нас, като в зависимост от конфигурацията моделът може да се намери на цена започваща от около 1250 лева (без дискретна графика), а за най-достъпната версия с GeForce GT 640M графика ще трябва да си подготвите поне около 1500 лева.

Share
Тагове: , , , , , , , ,


Оставете отговор!

Добавете коментар или trackback от вашия сайт. Може също да се абонирате за RSS.

Моля, без спам!.

Този сайт използва аватари от Gravatar. Ако искате вашият аватар да се показва, моля, регистрирайте се в Gravatar.