Acer представи официално Aspire Тimeline Ultra в България


Днес Acer представи Aspire Timeline Ultra, ноутбук, който предлага 8 часа работа на батерията след зареждане, висока производителност и с комбинация от 2 диска с хибриден дизайн, характерен за ултрабук. Добрите характеристики включват още технологията Green Instant On на Acer, благодарение на която Aspire Timeline Ultra бързо зарежда и възобновява работа и технологията Always Connect на Acer, която позволява на потребителите да управляват своите мултимедия и данни от устройства си по всяко време и на всяко място – веднага след отварянето на капака.

Новите Aspire Timeline Ultra са по-тънки и по-леки в сравнение с предишните поколения на серията Timeline – те постигат баланс между теглото на компютъра и живота на батерията, като осигуряват цял ден работа с компютър след едно зареждане. Aspire Timeline Ultra са едва 20 мм тънки, предлагат над 8 часа живот на батерията, производителност с последно поколение процесор Core i от Intel, прецизна графика за интензивни триизмерни игри и дори тънко оптично устройство DVD-Super Multi.

Aspire Тimeline Ultra е и първият в света ултрабук, оборудван с мощна графика от последно поколение, която дава възможност за комфортна игра дори на по-тежки заглавия с високо ниво на детайли. Процесорът NVIDIA GeForce GT 640M увеличава графичната производителност над 4 пъти, предоставя високо качество на картината и ефекти. Фирмената технология NVIDIA Optimus удължава живота на батерията, когато се използват 2D приложения.

Aspire Timeline Ultra вече е наличен в търговската мрежа у нас, като в зависимост от конфигурацията моделът може да се намери на цена започваща от около 1250 лева (без дискретна графика), а за най-достъпната версия с GeForce GT 640M графика ще трябва да си подготвите поне около 1500 лева.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *