Acer обяви безплатен ъпгрейд към Windows 8 за цялата си гама ултрабуци


Acer даде старт на Програмата за ъпгрейд към Windows 8 на Microsoft, която предлага възможност за надграждане от Windows 7 към Windows 8 само срещу 14.99 евро (това важи за всички актуални системи на Acer попадащи в промоцията, освен за ултрабуците). За да улесни клиентите на марката, желаещи да се възползват от тази възможност, Acer ще обяви предложението съвесм скоро и на локалния си сайт.

В допълнение към стандартната Оферта за ъпгрейд от Microsoft (срещу 14.99 евро), Acer предлага уникално предложение за своята серия ултрабуци. Всеки клиент, закупил ултрабук Acer в периода между 2 юни 2012 и 31 януари 2013 г. може да поиска пълно възстановяване на цената по програмата на Microsoft за онлайн ъпгрейд. Acer предоставя тази възможност за да гарантира на клиентите си, че освен нейните продукти, които са последна дума на технологията, те ще разполагат и с най-новата операционна система. Моделите на Acer, които попадат в тази програма за безплатен ъпгрейд са от сериите Aspire S3, Aspire S5, Aspire M3 и Aspire M5.

Процесът на този ъпгрейд е изключително лесен: собственикът на ултрабук Acer трябва просто да следва стъпките на стандартния Windows ъпгрейд. След това да посети www.acer.com/windows8upgrade, където ще му бъде изискано потвърждение, че е завършил успешно ъпгрейда съгласно Програмата на Microsoft и ще трябва да идентифицира своя продукт. След като данните бъдат сверени и бъде потвърдено, че клиентът отговаря на изискванията, Acer възстановява на клиента сумата по онлайн ъпгрейда на Microsoft. Промоцията е валидна за ултрабуците на Acer, закупени между 2 юни 2012 и 31 януари 2013 г.

Страните, които в момента покрива тази уникална промоция са: Австрия, Белгия, България, Хърватска, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Унгария, Израел, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Близкия Изток (Саудитска Арабия, ОАЕ, Оман, Бахрейн, Катар, Кувейт), Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Русия, Словения, Южна Африка, Испания, Щвеция, Швейцария, Турция, Украйна, Великобритания. В страните извън този списък промоцията не е валидна.

Период на промоцията
Клиентите на Acer, които искат да използват предимството на офертата за ъпгрейд трябва да изпратят заявка за възстановяване на сумата от старта на предлагане на Windows 8 до 15 март 2013 г.

Модели в програмата
Ултрабуци в промоция: Acer Aspire S3, Acer Aspire S5, Acer Aspire M3 и Acer Aspire M5
Стандартна промоция на Microsoft: Персонални компютри Acer под Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional или Ultimate. Пълният лист на моделите на Acer е достъпен на http://www.acer.co.uk/ac/en/GB/content/windows-upgrade-offer

Какви документи трябва да предоставят клиентите?
Контактна информация: Име, адрес, е-поща, телефонен номер, информация за банкова сметка*
Сериен номер на машината
Имейл от Microsoft, потвърждаващ Windows 8 ъпгрейд

Колко време отнема?
6 до 8 седмици за получаване на сумата.

Забележки
Клиентите могат да поискат ъпгрейд само на същия език, на който е била предварително инсталираната на техния компютър Microsoft Windows 7.

* Информацията за банковата сметка се изисква, за да бъде извършено плащането към клиента.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *