mobility.BG!

Ако трябва да започна като всички останали – Добре дошли на новия сайт на HardwareBG.com, предназначен за мобилни компютри и технологии. Аз лично ви приветствам съвсем умерено и пускам това съобщение преди всичко,  за да ви запозная със страницата. Идеята за mobility.BG се роди от друг, доста по-мащабен проект, който оставихме за по-добри времена. Изборът на тематика е продиктуван най-вече от личния ми интерес към преносимите компютри, съчетан с широкото им навлизане у нас през последните година-две (по същата логика очаквайте някога и сайт за проектори, дотогава купувайте, купувайте…). Хората често наистина нямат никаква представа какво купуват, а производители, вносители и търговци се надпреварват да направят офертите все по-изгодни ценово и с все повече (или по-малко, зависи от гледната точка) малки букви под линия – жертви са качеството, гаранционното обслужване, а напоследък – дори параметрите на ноутбуците. Което тотално противоречи на вечните твърдения за загриженост за интересите на клиента. Та с какво ще сме ви полезни ние тук:

mobility.BG, както вероятно ще забележите, притежава своего рода независимост, за разлика от останалите печатни и онлайн медии – ние не се храним основно от реклама (макар че всякакви рекламни приходи са добре дошли, стига рекламодателите да не очакват това да купува и мненията ни), което ни дава възможност да сме обективни, когато правим ревюта, защото никой не ни плаща за тях. Основната причина е, че в Хардуер БГ винаги сме предпочитали да дадем правилен съвет, чак след това – да продадем правилните компоненти или конфигурации, и тази философия се пренася върху всичко, което правим – важното е да сме обективни и пред себе си и да се надяваме, че тази честност ще има възвръщаемост.

На mobility.BG ще намерите ревюта основно на преносими компютри – лаптопи и нетбуци, но при удобен случай тук ще качваме и прегледи на всякакви аксесоари и въобще – свързани с мобилните компютри устройства. В секцията със статии постепенно ще намерят място серия ръководства за подобряване на работата на ноутбука, които вероятно ще намерите за полезни, а в блог частта ще пускаме статии за интересни теми, свързани с тематиката на сайта, включително и онези злободневни неща, които иначе си остават обществена тайна.

Ако търсите контакти с нас – ще ги намерите в подменюто на бутона “За нас”. Там стои и страницата с тарифните планове за реклама, в случай, че проявите интерес. Потърсете връзка с нас и, ако имате възможност да осигурите техника за тестове!

Приятно четене.

[wp:svejo-net]


2 thoughts on “mobility.BG!

  • 18.04.2009 at 20:27
    Permalink

    Ами хайде успех! Имате потенциала, остава само да развиете сайта още!

  • 01.05.2009 at 03:28
    Permalink

    Честито! Със здраве да си я развивате :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *