10-тата версия на Galaxy S може да не е “дует”, ами “трио”

Догодина ще видим отбелязването на 10-годишнината от появата на смартфона Samsung Galaxy S, като за целта (може би) от корейската компания са се подготвили подобаващо, или казано по друг начин – с идеята да е запомнящо се. От една страна Samsung искат да са сигурни, че бъдещият Galaxy S10 ще се откроява достойно, а от друга – може би са се вслушали още повече в желанията на потребителите си. Дали е така…… ще видим след само няколко месеца.

Според последните слухове се предполага, че Galaxy S10 няма да бъде “дует” от два апарата, ами по-скоро “трио” – цели три представителя на фамилията, без да причисляваме една евентуална версия “lite”. Става дума за идеята Samsung да върнат на пазара апарат от серия “S” с напълно плосък дисплей, което не се е случвало от появата на Galaxy S7. Съвсем в духа на слуховете се смята, че S10-тката ще е базовата версия, с най-“основните” технологични възможности, от трите апарата. Що се отнася до вторият вариант, той се очаква да е нещо като директен наследник на S9+, а именно с Infinity Display в конфигурация “edge”, както и основна камера с два сензора.

За третият представител остават най-сериозните нововъведения, из между които се спекулира за наличието на камера с три сензора, както и вграден в дисплея сензор за пръстови отпечатъци…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *