Финалните технически характеристики на Samsung Galaxy S10

Ето, че седмица преди официалното представяне на новата продуктова линия смартфони Samsung Galaxy S10, финалните спецификации на трите нови апарата на корейската компания са вече ясни. Разбира се, става дума за “анонимна информация” към колегите от GSMArena, но независимо от всичко, данните са налице:

Спрямо досега известните данни, леки разминавания са налице. Като например големината на дисплеят на Galaxy S10+ – според последните данни, S10+ ще притежава дисплей 6.3″ (а не 6.4″) с разделителна способност 3040 х 1440. Дисплеите на S10 и S10e (съответно Beyond1 и Beyond0) са 6.1″ и 5.8″, като и трите матрици са Infinity-O. Потвърждава се информацията за вграден в дисплея сензор за пръстови отпечатъци при S10 и S10+.

Що се отнася до основната камера, тройният сетъп при S10+ и S10 се очаква да включва комбинация от сензор 12MP “wide” DualPixel с OIS, 16MP ultra wide и 12MP telephoto OIS. Двойната камера при Galaxy S10e ще притежава само първите два споменати сензора (т.е. ще липсва telephoto-то).

Трите апарата ще притежават батерии с капацитет между 3100 mAh и 4100 mAh. Все още няма точно потвърждение за обемът оперативна памет при трите варианта, но се очаква в този аспект ситуацията да е вече ясна.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *