Стартират предварителните поръчки на новия флагман Xperia XZ2 от Sony в онлайн магазина на VIVACOM

Всички, заявили телефона, участват в томбола за 10 бр. безжични слушалки Sony WH-1000XM2

 

Страхотна новина за най-нетърпеливите фенове на Sony – вече могат да поръчат предварително от VIVACOM най-новия флагман Xperia XZ2 от Sony. Заявките стартират от 21-ви март и ще продължат до 9-ти април, ексклузивно в онлайн магазина на телекома. Още на следващия ден – 10 април, първите устройства ще започнат да пристигат при своите притежатели. Смартфонът струва 999,98 лв. в брой, или 49,98 лв. на месец с план Smart U от VIVACOM. Освен възможността да получат преди всички новия Xperia XZ2 на Sony, потребителите, поръчали го в този период през онлайн магазина, участват и в томбола с награди – 10 броя безжични слушалки с цифрово шумопотискане и интелигентно управление на звука Sony WH-1000XM2.

Новият Xperia XZ2 на Sony е проектиран така, че да докосне сетивата на всеки. С него потребителите не просто ще слушат музика, но и ще усетят вибрациите и ритъма на песента. А за незабравимото усещане при гледането на филм ще се погрижи и дисплеят, чиято картина е още по-ярка, контрастна и детайлна, благодарение на HDR технологията.

Освен със звука и картината, смартфонът се отличава и с качеството на заснетите изображения. Снимките, направени с Xperia XZ2 на Sony, могат да се конкурират дори с професионални изображения. Камерата впечатлява с още едно нововъведение – за пръв път в света възможност за 4K HDR видеозапис със смартфон. Тя улавя всеки миг така, че да превърне видеото в професионален филм, независимо с коя камера е заснето – основната 19-мегапикселова Motion Eye™ или предната 5-мегапикселова. Двете камери разполагат и с 3D Creator, с който потребителите вече могат да сканират себе си и света около тях и да отпечатват или споделят сканираното в 3D в социалните медии.

Дизайнът на устройството ще отговори и на най-високите очаквания с изящния корпус от CORNING® GORILLA® GLASS 5. Извивките му, освен ергономични, са и нереално красиви, благодарение на 3D ефекта във формата и наситения цвят на „течно черно“. Дисплеят е 5.7” FHD + HDR 18:9 и осигурява HDR UP конверсия, а благодарение на най-новата мобилна платформа QUALCOMM SNAPDRAGON 845 и 4GB RAM потребителите могат да разчитат на бързата и гладка работа на телефона. Смартфонът поддържа и технологията HD Voice, която VIVACOM стартира за своите клиенти в края на миналата година. Тя осигурява по-добро качество на гласовите повиквания.

За да бъдат сред първите притежатели на новия флагман Xperia XZ2 на Sony, потребителите трябва само да го поръчат от онлайн магазина на VIVACOM тук. Всяка предварителна заявка за най-новия смартфон на SONY носи и допълнителен шанс за награда – висококачествени безжични слушалки Sony WH-1000XM2. С тях 10 късметлии ще могат да “избягат“ от заобикалящия ги свят, благодарение на шумопотискащата система и интелигентното възпроизвеждане на музика и звук. Слушалките са с първокласен и удобен дизайн и предлагат редица функции, улесняващи общуването с околния свят без излишни движения. Имената на десетимата печеливши ще бъдат обявени на 17.04.2018 г. на www.vivacom.bg


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *