Спецификациите на SONY Xperia XZ4 (май) са вече известни.

В интернет пространството се появи информация, която може би показва какво да очакваме от бъдещият смартфон SONY Xperia XZ4, който ще бъде представен пред широката публика в рамките на Mobile World Congress в Барселона след по-малко от месец. И макар някои от характеристиките да са повече от очаквани, други могат да създадат истинско учудване дори в най-заклетите фенове на SONY.

Както и се предполага, Xperia XZ4 ще разчита на най-новият SoC на Qualcomm – Snapdragon 855. Добавете и “малко” RAM и 128GB място за потребителски данни. Дотук общо взето почти нищо неочаквано. Дисплеят и неговите 6.5″ с матрица OLED и доста нестандартна разделителна способност от 3360 х 1440 пиксела също не е изненада, защото слуховете около тази матрица са в интернет пространството от доста време. Новата информация по случая по-скоро потвърждават предположенията. Според данните се очаква смартфонът да е с дебелина от само 8.1мм, което е доста “надолу” в сравнение с предшественика му. Към това можем да добавим и батерия с капацитет от 4400 mAh и нещата вече придобиват наистина интересен характер. Android 9 също е налице.

По всичко личи, че Xperia XZ4 ще се окаже един наистина достоен флагман на SONY за 2019 година. Но нека не избързваме и първо видим как се справя със своята нова основна камера…


One thought on “Спецификациите на SONY Xperia XZ4 (май) са вече известни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *