Специализиран сайт за Windows Phone 7

След като от известно време обръщаме по-активно внимание и на новата мобилна операционна система на Microsoft – Windows Phone 7, ето че вече е факт и специализирания ни сайт, който е посветен на тематиката. На адрес WinPhone.bg ще можете да намерите полезна информация, съвети, актуални новини, ръководства и други неща, свързани с Windows Phone 7. А посредством специализирания Windows Phone 7 форум ще можете да общувате и с други потребители и да обменяте ценен опит за разнообразните мобилни устройства, които използват WP7.

От Microsoft за момента са в ролята на догонващ със своята нова мобилна операционна система, тъй като от Apple с iPhone и Google с Android са доста по-напред с материала, но за едва около 4 месеца от официалния анонс на Windows Phone 7 вече се вижда доста сериозен напредък. Съвсем скоро очакваме и първия официален ъпдейт на мобилната операционна система да стане факт, с което да бъдат адресирани част от настоящите недостатъци на устройствата с WP7. А междувременно и потребителската общност успя да отключи достъпа до файловата система и възможността за инсталиране на неофициални приложения, като общността от хакери вече предлага редица заобиколни решения за справяне с част от недостатъците на операционната система Windows Phone 7 към момента. В това число и клавиатура за писане на кирилица и по-конкретно на Български с фонетична подредба например, тъй като такава опция стандартно липсва.

За повече информация посетете специализирания сайт за Windows Phone 7…


2 thoughts on “Специализиран сайт за Windows Phone 7

  • 11.02.2011 at 20:13
    Permalink

    Страхотна идея и поздрави за реализацията. Влязох, регистрирах се в форума, след което исках да пусна тема в Общи приказки в която да отправя поздравите си към екипа, но резултат както сами виждате – никакъв. Давам “изпрати” – тема няма :(

    Надявам се да го дооправите и наистина да стане пълноценно и предпочитано място за фенове на системата, като мен :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *