Слушаш музика с Nokia 2 цели 139 часа

Дори със забравено зарядно у дома, потребителите могат да се насладят на 139 часа музика без прекъсване с новата Nokia 2.

Телефоните Nokia винаги са се отличавали с добра батерия. Nokia 2 също няма да разочарова феновете на бранда. Батерията й осигурява два дни с едно зареждане заради мощността от 4100 mAh и постигнатата енергийна ефективност на устройството. Но освен батерията, има още поне няколко причини, които нареждат Nokia 2 сред най-веланите смартфони тази есен:

Устойчива и изтънчена:

Nokia 2 успява да събере две в едно – изваян Corning® Gorilla® Glass дисплей от поликарбонат с алуиниев корпус за висока издръжливост. Това е телефон, който гали окото от пръв поглед, но издържа на всекидневна употреба.

Поярка и за по-дълго:

Телефонът разполага с 5-инчов LCD екран, който дава силен контраст и яснота независимо от времето и мястото, на което се намирате. Nokia 2 използва една от най-надеждните системи – Qualcomm® Snapdragon™ 212 с четириядрен процесор 1.1GHz, който дава свобода на действие без да се прави компромис с живота на батерията. Nokia 2 идва с Android Nougat 7.1.1, пакетиран с най-популярните приложения на Google и всички нужни за един умен телефон екстри. Месечните актуализации са гаранция за актуалността на устройството дълго време.

С две думи – телефон за влюбване. Nokia 2 стартира във на VIVACOM на изкушаващата цена от 19,90 лв. в брой в комбинация с план Smart U само до края на ноември.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *