Само VIVACOM от мобилните оператори ще предлага Huawei Y7 Prime 2018

Българските потребители вече могат да се сдобият с най-новия смартфон от портфолиото на Huawei – Y7 Prime 2018, който ще се предлага единствено от VIVACOM сред телекомите у нас. Смартфонът от среден клас е разработен с много внимание към дисплея и дизайна, като в същото време е оборудван с добра камера и издръжлива батерия.

Huawei Y7 Prime 2018 има 6″ HD+ дисплей със съотношение 18:9 и с 3000 mAH батерия. Разполага с 3GB RAM и 32GB капацитет за съхранение.

Любителите на снимките няма да останат разочаровани от 13MP+2MP основна камера, която ще им позволи да уловят всеки момент, който пожелаят, със зашеметяваща яснота на всеки детайл. Предната камера е 8MP и със своите интелигентни режими на работа предоставя студийно качество на всяко selfie дори при слаба осветеност.

Huawei Y7 Prime 2018 е с процесор Qualcomm Snapdragon и работи с Android 8.0 Oreo. Устройството има функция за лицево разпознаване, както и сензор за пръстов отпечатък.

Смартфонът е добър избор за всички потребители, които търсят качествено устройство с добра визия и на разумна цена. В комбинация с план Smart L+ от VIVACOM той ще бъде едва 11,98 лева на месец или 209,98 лева в брой.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *