Първи реални снимки на Samsung Galaxy S20+

Колегите от XDAdevelopers са се добрали до (почти сигурно) реални снимки на бъдещият Samsung Galaxy S20+. На самият апарат се вижда много ясно забранителната лепенка “Забранено да се снима/забранено да се продава/забранено да се споделя информацията”. Това много директно води до една-единствена мисъл – това ще видим на 11-ти февруари като официален анонс за Galaxy S20+.

Снимките показват всичко, което до момента бе известно като информация (за дизайна), особено що се отнася до новата визия на основната камера – тук се виждат и четирите сензора, така че този аспект от нещата (броят сензори) около S20+ също е повече от ясен. Повече хардуерни подробности не са ясни, поне към момента, но предвид “изтеклата” информация до момента можем да кажем, че S20, S20+ и S20 Ultra ще могат да разчитат на Exynos 990 или Snapdragon 865, ще предложат поне 8GB RAM и поне 128GB потребителска памет.

Налице ще са и доста варианти, предвид поддръжката на 4G и 5G мрежи. В някои държави (например България) все още няма работещи потребителски мрежи 5G, което почти сигурно значи, че тук няма да видим 5G моделите на S20 и S20+. Разбира се, Samsung и мобилните оператори в BG може да мислят друго. Тук трябва да допълним, че работеща 5G мрежа в BG би трябвало да очакваме не по-рано от края на 2020 година, поради което едва ли има основателна причина още през февруари да се занимаваме с 5G версиите на Galaxy S20 и S20+. Що се отнася до флагмана на фамилията, S20 Ultra, при него може би ще видим директно само и единствено вариант 5G.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *