Първи реални снимки на Samsung Galaxy S10 и S10+

Като оставим настрана самият факт, че това най-вероятно са предварителни образци (мостри, pre-production samples) и може би не показват финалният дизайн на Galaxy S10 и S10+, също е факт, че финалната версия няма да се отличава много от показаното на снимките. А тези две снимки разкриват достатъчно много за бъдещите Galaxy S10 и S10+.

И двата модела ще разполагат с извит дисплей тип Infinity-O, като според очакванията S10 ще е с единична лицева камера, “вградена” в дисплея, докато S10+ ще разполага с два сензора. Съотношението екран-към-тяло при S10+ ще е малко по-голямо т.е. S10-тката ще е с една идея по-малко заетост на лицевата страна от към дисплей.

На гърба на двата смартфона се вижда новата “тройна” камера, както и липсата на сензор за пръстови отпечатъци. Това последното недвусмислено гарантира, че говорим за сензор вграден в самият дисплей.

Официалното представяне на Samsung Galaxy S10 и S10+ се очаква да се случи на 20-ти февруари, на специално за целта събитие Galaxy Unpacked.


One thought on “Първи реални снимки на Samsung Galaxy S10 и S10+

  • 24.01.2019 at 16:47
    Permalink

    Доста тъпо, сега могат да ти сканират пръстовите отпечатъци без да разбереш. поне като е отделен сезор отзад, може да го покриеш с нещо. Добре, че и на екрана определени протектопи поне ще го блокират.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *