Първи реални снимки на Meizu Pro 6S

Очакваният много скоро нов смартфон на Meizu, който се очаква да бъде наречен Pro 6s за първи път позира за реални снимки.

meizu_pro6s_draft_1

Апаратът би трябвало да се появи на “бял свят” след само няколко дни, а от към ключовите му характеристики виждаме 6.0″ дисплей с разделителна способност 1920 х 1080, 4GB RAM и 64 GB вградено потребителско пространство (типично за Meizu и този смартфон вероятно няма да притежава слот за карти microSD).

Според данните от Antutu новият Meizu Pro 6s ще е базиран на чипсет MediaTek MT6796, който може да се нарече неизвестен към момента схемен набор на MediaTek. Helio X10 е с фабричен номер MT6795, докато Helio X20 е MT6797. Макар MT6796 да звучи като някаква интересна междинна версия, разликите между Helio X10 и X20 са достатъчно много, че “хибриден” вариант да е по-скоро невъзможен. От друга страна може да става дума за грешка от страна на софтуера Antutu Benchmark.

Дизайнът на Pro 6s следва традиционната линия, която от Meizu изповядват през последните месеци (и година), като се очаква хардуерният бутон “Home” да притежава и вграден сензор за пръстови отпечатъци.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *