Първите Galaxy ъпдейти на Samsung до Android 6.0 започват през февруари 2016

Съвсем ясно е, че бъдещите няколко варианта на Samsung Galaxy S7 ще се появят на бял свят директно работещи под управлението на Android 6.0 Marshmallow. Въпреки това модела S7 няма да е единствен, който през пролетта ще може да предложи тази OS при продуктовата линия Galaxy S/Note. Според най-последният набор информация по този въпрос, ето как ще върви ъпдейт процедурата на Samsung за високият клас смартфони на компанията от последните 2 години:

Samsung_Galaxy_S6

samsung_galaxy_android_6_update

Добре се вижда, че Note 5 и най-новата версия на S6 – Edge+ ще бъдат обновени първи, и то още през месец февруари. С вероятна възможност за ъпдейт в рамките на споменатият месец са и Galaxy S6/Edge, които обаче може и да почакат до месец март. В рамките на третият месец на 2016 година се очаква да видим появата на Android 6.0 и за Galaxy S5, както и за Note 4 и Note Edge.

Това, така да се каже, че първата фаза на обновяване до Android 6.0, като е налице възможност да видим и някои други смартфони от по-нисък клас също да получат обновяване до “Marshmallow”, но това няма да се случи преди началото на лятото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *