Първите ментета на “Surface” са вече факт.

Ако си мислите, че появата на Microsoft Surface не е събудила сериозен интерес у китайската IT индустрия значи сте от много малкото хора, които вярват, че Surface ще е единствен и уникален. Още преди новият таблет на Microsoft да се е появил официално по магазините, негови “ментета” са факт и даже се представят на широката публика.

Компанията FView гордо показват своят нов 13.3″ Windows PAD, който обаче странно защо изглежда като 101%-ов Microsoft Surface. Дори самата снимка можем да кажем, че показва именно Surface на Microsoft, но на нея логото на производителя е друго. Приликата със Surface е меко казано поразителна. Така или иначе FView ни представят новият си Windows PAD, базиран на 13.3″ матрица IPS, 1.6 GHz двуядрен процесор и нещо много любопитно – възможност за “двойнствена работа” както под Windows 8, така и под Android 4.1 Jelly Bean. Според производителя Windows PAD ще бъде представен по-детайлно през месец октомври. Засега не се съобщава нищо за предполагаемата му стартова цена.


2 thoughts on “Първите ментета на “Surface” са вече факт.

  • 06.09.2012 at 13:06
    Permalink

    това сега с виндос ли работи или просто се казва windows pad? Защото не става чсно от снимката… ако е второто има по- голяма верочтност да се търси струва ми се :D

  • 17.10.2012 at 23:48
    Permalink

    Това да не е от DealExtreme-а ? :D Там на всичко може да му се намери репликата :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *