Пролетни предложения от VIVACOM зареждат със свобода

Пролетта вече е тук, а с нея оставането в офиса или у дома става все по-трудно. Специално за сезона, в който хората се връщат към по-активния начин на живот, прекарват време навън и пътуват, VIVACOM „зарежда“ плановете си за мобилни услуги с още повече мегабайти за безпроблемна комуникация.

Промоционалните тарифи за мобилен интернет от серията i-Traffic+ ще дадат възможност на потребителите да сърфират в мрежата толкова, колкото им е необходимо. Плановете осигуряват до 5000 допълнителни MB на максимална скорост за целия срок на договора, без промяна на месечната такса. Така, в зависимост от избрания тарифен план клиентите на телекома могат да ползват от 3000 до 45 000 МВ месечно срещу такса от 11.99 до 39.99 лв.

Ползвателите на Smart тарифите за мобилни гласови услуги вече ще могат да добавят допълнителни мегабайти на максимална скорост и национални SMS-и само за 1.45 лева на месец, като количеството им зависи от основния абонаментен план. За Smart XL+ например, допълнителните 5 000 МВ и 60 национални SMS-и ще могат да бъдат добавени само за 1.45 лв. на месец. Допълнителните услуги важат и за използване в роуминг в рамките на ЕС.

С всеки от включените в промоцията планове клиентите получават и достъп до мобилната телевизия VIVACOM TV GO. Така на своя смартфон или таблет те могат да гледат до 50+ телевизионни канала, в зависимост от избрания план.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *