Продуктовата фамилия смартфони Galaxy S може и да не достигнат до S11

След като преди няколко дни видяхме официалното представяне на 10-тото поколение смартфони Samsung Galaxy S, вече са налице слухове относно бъдещето на Galaxy S11. Още преди месеци се появи слух, че Galaxy S10 може да не бъде последван от S11, ами от по-различно моделно означение. Дори се прокрадна информация, че Samsung биха могли да слеят Galaxy S и Galaxy Note в единно моделно име, което да е различно от досега известните.

По последни данни идеята за промяна в номерацията на Galaxy S може не само да прескочи S11, ами и още 8 след него т.е. през 2020 година да видим появата на Samsung Galaxy S20. Логични примери за това са налице, като единият от тях е конкурентните P-Series на Huawei. Китайският производител така и не се реши да използва P11, ами премина директно към P20, а след месец ще видим и P30.

Не само моделите на Huawei намекват за промяната, ами дори и собствените Galaxy A-Series. Актуалните модели за 2019 година започват с Galaxy A50 и Galaxy A30, които са своеобразни Galaxy A5-0 и Galaxy A3-0, но самата идея за подобно нововъведение при Galaxy A-Series може спокойно да бъде приложено и при Galaxy S-Series.

Дали ще видим Galaxy S11, Galaxy S20 или напълно нова “номенклатура”, само времето ще покаже…


One thought on “Продуктовата фамилия смартфони Galaxy S може и да не достигнат до S11

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *