Продажбите на Lumia 640 и 640 XL в България започват

По-голяма производителност, достъпност и възможност за актуализация с Windows 10.

 

Microsoft обяви, че продажбите на смартфоните Lumia 640 и Lumia 640 XL на българския пазар започват тази седмица. Двете устройства от гамата Lumia осигуряват повече компютърни функции и по-голяма производителност чрез интегрираните приложения от Microsoft Office, съхранението на файловe в OneDrive и бързата 4G свързаност. Lumia 640 и Lumia 640 XL могат да бъдат актуализирани с Windows 10 по-късно тази година.

microsoft_Lumia_640

  • Мощния Qualcomm ® Snapdragon ™ CPU 1.2GHz процесор и вградената памет от 1 GB предоставят лесен и бърз достъп до важните документи, както и до най-популярните сайтове, приложения и игри.
  • Наслаждавайте се на снимки и видео на 5-инчовия HD екран на Lumia 640 или на 5.7-инчовия HD дисплей на Lumia 640 XL.
  • Възползвайте се максимално от дългия живот на батерията — 2500 mAh за Lumia 640 и 3000 mAh за Lumia 640 XL.
  • Улавяйте повече детайли в снимките дори при слаба светлина с 8-мегапикселовата камера на Lumia 640 или 13-мегапикселовата камера с ZEISS оптика на Lumia 640 XL. И двете устройства разполагат с LED светкавица, предна камера и функцията Lumia Camera.
  • Информирайте се с функцията Glance Screen, предварително инсталирана и на двете устройства.
  • Наслаждавайте се на последната версия на Windows Phone 8.1 и на ъпдейта  Lumia Denim, с центъра за нотификации Action Center, бързата клавиатура Word Flow и функцията Live Folders.
  • Бъдете в крак с най-новите функции и приложения чрез редовните актуализации на операционната система, включително и всички предимства на Windows 10, когато излезе на пазара по-късно тази година.

“Хората искат устройство, което ще им даде повече гъвкавост, за да балансират лесно работата и забавленията, без да инвестират много пари”- каза Росен Петков, генерален мениджър за Microsoft Mobile Devices Балкани и Румъния. “С Lumia 640 и Lumia 640 XL потребителите са подготвени за всичко, благодарение на пълната гама приложения на Microsoft, включително Cortana, Office и OneDrive, които са предварително инсталирани, както и бързата 4G свързаност и дългия живот на батерията.”

Продажбите на устройствата Lumia 640 и Lumia 640 XL на българския пазар започват тази седмица.

microsoft_lumia_640_specs


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *