Предполагаеми снимки на SONY Xperia Z4

В очакване на 4-тата Xperia Z ставаме свидетели на каква ли не информация по въпроса, но новопоявилите се снимки на очакваният Xperia Z4 изглеждат доста истински (сравнихме ги с Xperia Z3 и разликите са налице), на един (като че ли) готов за масово предлагане смартфон от висок клас.

sony_xperia_z4_draft_1

sony_xperia_z4_draft_2

SONY Xperia Z4 пропусна да реализира своят официален анонс в рамките на MWC 2014, но телефонът изглежда доста готов за по-скорошен анонс, от колкото се очакваше. Предполагаемото представяне може да стане в рамките на IFA 2015, но до тогава има повече от три месеца, което е страшно много време в този сегмент. Така или иначе Z4-ката изглежда доста реална с дизайн доста близък до този на Z3, но все пак с видими разлики. Една от тях е преместването на конектора USB отдолу на смартфона. Другото различно е липсата на магнитните конектори от лявата страна на Z4, което може би няма да се хареса на феновете на тази серия апарати.

sony_xperia_z4_draft_3

sony_xperia_z4_draft_4

На хардуерно ниво Xperia Z4 се очаква да предложи Snapdragon 810 и 4 GB RAM. Дано от SONY са измислили по-ефективен начин за охлаждането на SD810, което предстои да видим. Основната камера се очаква да е 20.7MP, а лицевата 5MP. Наред с това се появиха слухове за два варианта на Xperia Z4 – единият с 5.2″ дисплей с резолюция 2560 х 1440, докато другият също ще е 5.2″, но с резолюция 1920 х 1080.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *