По-бързият Galaxy S5 ще се появи след месец?

Очакваната обновена версия на Samsung Galaxy S5 с дисплей QHD и чипсет Snapdragon 805 се очаква да се появи след месец, или поне така твърдят последните слухове по въпроса за G906S. Набеден с предполагаемо моделно име Galaxy S5 Prime, обновената версия на Galaxy S5 става все по-реална и към момента единствената неяснота е кога точно ще го видим официално в продажби.

 samsung_galaxy_s5

Колебанията относно денят на официален анонс са главно заради сериозната близост с анонса на “оригиналният” Galaxy S5. Предполага се, че S5 Prime ще се появи с цена 650 евро, което е сравнително близо до стартовата цена на S5 G900F, но към момента в западна Европа същия този Galaxy S5 може да се намери за около 550 евро, така че ценовата разлика ще е налице. Остава въпросът дали Samsung са достатъчно уверени, че появата през юни на обновената версия няма да навреди на продажбите на оригиналния Galaxy S5…

Така или иначе, съвсем скоро ще разберем какви са идеите на корейският производител и как двата модела на S5 ще бъдат позиционирани.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *