Подобри тренировката си с Gear Fit2 Pro и Gear Fit2

Samsung Gear Fit2 Pro и Gear Fit2 вече дават възможност на потребителите да вземат максимума от всяка своя тренировка чрез още по-детайлна фитнес информация. Samsung се стреми непрекъснато да предлага на потребителите си още повече и по-ценни изживявания с преносимите устройства чрез софтуерни актуализации, които дават по-прегледно и удобно представяне на информацията на екрана.

Актуализацията на софтуера дава възможност за директно свързване на новите функции Weight Management и Fitness Program с мобилното приложение Samsung Health на вашия смартфон. Weight Management проследява дневния режим и консумация на калории, а Fitness Program дава възможност за свързване на часовника със смартфона и както и за синхронизация с телевизор, за да следвате и контролирате видео упражненията на големия екран през вашето устройство по време на тренировка.

С цел да се оптимизира начина, по който се визуализират данните, са направени няколко подобрения. Информацията на Workout Screen  вече е по-прегледна и четима. Потребителят може сам да персонализира вида данни в зависимост от типа упражнение, като избира между изминато разстояние, изгорени калории, продължителност на тренировката, сърдечен ритъм и други. Наред с това, чрез новата функция Multi-workouts вече е възможно да запазите любимите си упражнения, така че да бъдат лесно достъпни във всеки един момент, когато сте готови да започнете своята тренировка. Нещо повече – екранът Health Summary дава информация за общо постигнатите резултати от всички активности за деня, за да проверите напредъка си само с един бърз поглед.

Последната актуализация на софтуера за Gear Fit2 Pro и Gear Fit2 можете да изтеглите чрез приложението Samsung Gear.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *