Още реални снимки на Huawei P30 Pro… донякъде….

След точно 1 месец ще дойде време и за анонсът на Huawei P30 Pro и P30 – несъмнено едни от най-очакваните смартфони през 2019 година. Предвид сериозното количество “изтекла информация” до голяма степен може да се каже и какъв дизайн да очакваме при двата нови телефона на Huawei, но на фона на слуховете е нещо съвсем друго да се видят реални снимки на самите апарати…

… които, обаче, не са работоспособни бройки, ами просто “мостри”. На външен вид тези мостри напълно имитират P30 Pro, но като “интериор” са на 100% празни. Колегите от Digital Trends не са имали възможност да снимат апарата отпред, което (може би) би издало прекалено много информация за P30 Pro, която информация от Huawei не желаят да споделят.

Снимката на гърба на Huawei P30 Pro издава нещо доста важно – очакван да се появи с четири сензора, като част от основната камера, бъдещият P30 Pro явно ще може да предложи “само” три. Като се има предвид, че информацията за 4 камери така и не бе потвърдена, макар и неофициално, този аспект от представянето на тазгодишните модели смартфони на Huawei може би ще се защитава в близко бъдеще, при появата на Mate 30, или пък от 5G-ориентираният модел на P30.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *