Още по темата за основната камера на Samsung Galaxy S20-Series

Небезизвестният Ice Universe, който е доста популярен с “намирането” на достоверна информация от мобилният бранш седмици и дори месеци преди официалният анонс на съответното устройство, сега е споделил едни малко по-различни параметри на камерите на трите нови смартфон от моделна фамилия Galaxy S20-Series. Вече станахме свидетели на едно предположение, но споделеното от Ice Universe звучи малко по-странно.

И така… според новата информация, Galaxy S20 и S20+ ще споделят една и съща комбинация от сензори – основен 12MP, телефото 64MP (с 3х оптичен зуум, 30х хибриден), както и широкоъгълен 12MP. При модел S20+ в добавка ще е налице и сензор ToF.

При Galaxy S20 Ultra ситуацията продължава все така да се върти около 108MP Bright HMX като основен сензор, подкрепен от 48MP телефото (10х оптичен зуум, 100х хибриден), както и 12MP широкоъгълен. И тук потребителя ще може да разчита и на сензор ToF.

В сравнение с предишната информация , тук основният и телефото сензорите са разменени, което поставя основната снимачка върху плещите на 12MP сензор. Последното звучи доста странно, на фона на собственият 64MP сензор на Samsung, както и използването на 108MP при S20 Ultra.

Е, слуховете и “изтичането на информация” затова са повече такива, отколкото официални данни от производителя. Въпреки всичко, остават едва малко повече от 3 седмици до достигане на истината, цялата истина и нищо повече, освен истината.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *