Още повече ТВ забавление с новите канали в мобилната и в интерактивната телевизия на VIVACOM

92 години след раждането на телевизията вече не е нужно потребителите да имат приемник с форма на куб и стърчаща антена, за да гледат любимите си филми и предавания. Благодарение на услугата TV GO от VIVACOM всеки може да се наслади на желаното съдържание, където и когато иска с помощта на своя смартфон или таблет. А сега приложението за мобилна телевизия на телекома включва и нов 24-часов филмов канал, специално за всички киноманиаци.

Ето 4 причини за избор на мобилната телевизия на VIVACOM:

  1. Телевизионно съдържание по твой вкус – сам избираш кога, къде и най-важното какво да гледаш от телевизионния ефир;
  2. MovieSTAR – нов канал за филми, които се излъчват 24/7 без прекъсвания. Получаваш телевизионния канал с пакети TV GO Start и TV GO Extra;
  3. Изцяло детски канал за най-малките – телевизия Duck TV вече е налична и за абонатите на TV GO Start, за да могат родителите да забавляват децата и в движение;
  4. Всички потребители на най-предпочитаните мобилни планове на VIVACOM – SMART L/L+/XL/XL+/U и i-Traffic S/M/L/XL/XXL получават включен TV GO Start към своя абонамент. Пълната версия с цели 65 ТВ програми – TV GO Extra e достъпна само срещу 2.90 лв. на месец при наличие на ТВ услуга от VIVACOM.

 

За всички, които искат да гледат телевизия с интерактивни функции от комфорта на своя дом, VIVACOM предлага няколко причини за избор на IPTV, сега с още повече HD канали:

  1. Осем изцяло нови HD канала с пакетите L+ и XL+ на VIVACOM IPTV. Има телевизионни канали както за кино феновете и модните маниаци, така и за геймърите и меломаните, за да бъде доволно цялото семейство: Канал 3 HD; Gametoon HD; Filmbox Arthouse HD; NHK HD; 360 Tunebox HD; Fashionbox HD; FEN HD; Erox HD.
  2. Любимата телевизия вече се намира под твоето любимо число – с интерактивната телевизия подреждаш каналите по свой собствен вкус;
  3. Филми, предавания, реалити програми, сериали и още много на един клик разстояние без реклами и в удобно за теб време – Видеотеката на VIVACOM е с над 6 000 заглавия – за всекиго по нещо.

Пауза. Стоп. Превърти – функциите от някогашните видео и DVD устройства са налични и за телевизора с VIVACOM IPTV.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *