От днес стартират предварителните заявки за флагмана на Sony Xperia XZ3 в сайта на VIVACOM

Всеки потребител, който поръча смартфона в периода на кампанията, ще получи код за сваляне на играта Call of Duty: Black Ops 4 за Playstation® 4

 

Предварителните заявки за новия топ смартфон Xperia XZ3 на Sony стартират днес. Флагманът бе една от най-горещите премиери на международната технологично изложение IFA, провело се в Берлин преди седмица.

От 10.09.2018 г. до 25.09.2018 г. потребителите ще имат възможност да поръчат най-новия модел на Sony, като всеки, който заяви устройство в периода на кампанията, ще получи код за сваляне на дигитално копие на играта Call of Duty: Black Ops 4 за Playstation® 4, след като регистрира своя нов смартфон на www.sonymobile.com/bg. Предварителните заявки ще се приемат чрез web форма през сайта на компанията тук: http://www.vivacom.bg/bg/residential/ustrojstva/mobilni-telefoni/sony-xperia-xz3.html. Заявените устройства ще бъдат доставяни след официалния старт на продажбите на Xperia XZ3 на 5.10.2018 г.

Xperia XZ3 се отличава с красив 6-инчов QHD+ HDR OLED дисплей и съотношение 18:9, който интегрира отличените с награди технологии от BRAVIA OLED телевизорите на Sony. Здравината и издръжливостта му се гарантират от Corning® Gorilla® Glass 5 и рейтинг IP65/68 за защита от прах и намокряне. Смартфонът разполага и с X-Reality™, с която всяко видео е с високо качество и яркост.

Основната 19-мегапикселова Motion Eye™ камера на модела е с интелигентно стартиране, което улеснява заснемането на висококачествени снимки във всеки един момент. При повдигане на телефона в хоризонтална позиция, камерата стартира моментално, а за перфектни селфита се грижи 13MP предна камера, предлагаща разнообразни ефекти като замъгляване на фона и много други.

Смартфонът е оборудван с най-новата версия Android Pie и мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 845 (четириядрен 2.7GHz и четириядрен 1.7GHz), които осигуряват безпроблемна работа в активното ежедневие. Батерията на Xperia XZ3 е 3330 mAh и поддържа технологиите Qnovo Adaptive Charging и Battery Care, а за да бъде забавлението пълноценно технологията Dynamic Vibration System позволява на потребителя да усети ритъма и динамиката на действието от всеки филм, клип или песен в ръката. Смартфонът е двусимов и се предлага в елегантно черно.

Флагманът на Sony Xperia XZ3 впечатлява с дизайн и иновативност, а в комбинация със Smart U план от VIVACOM, е достъпен само за 41.98 лв. на месец.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *