Открий нови възможности със Samsung Galaxy S8: смартфон отвъд рамките

Galaxy S8 предлага невероятен Инфинити Дисплей, свързана екосистема от услуги и интелигентен интерфейс

 

Samsung Electronics представи новия Galaxy S8 смартфон, който разширява границите на традиционните смарт устройства с помощта на своя безупречен хардуерен дизайн, предлагайки на потребителите нови начини за интеракция с техния телефон. С анонсирането на редица услуги и приложения, както и зашеметяващия Инфинити дисплей, Galaxy S8 осигурява нови нива на функционалност и удобство, разкривайки галактика от възможности.

„Samsung Galaxy S8 поставя началото на нова ера в смартфон дизайна и фантастични услуги, предлагайки изцяло нови начини за изживяване на света“, каза ДиДжей Кох, президент на Mobile Communications Business, Samsung Electronics. „Galaxy S8 е нашата заявка за възвръщането на доверието на потребителите, като променя представата за възможностите за сигурност и бележи нов етап в смартфон историята на Samsung“.

Открий и изживей повече

Galaxy S8 доразвива традицията на Samsung при създаването на изключителен дизайн и функционални устройства. Смартфонът се предлага с 5.8-инчов или 6.2-инчов Инфинити дисплей и изчистен безрамков дизайн, без бутони и с гладки заоблени форми. Компактният дизайн на Galaxy S8 позволява удобно управление с една ръка, докато предпазното Corning® Gorilla® Glass 5 покритие на предната и задната част на устройството осигурява защита и издръжливост, както и висококачествен завършек.

Гарантирано Galaxy качество

 В допълнение към новите дизайнерски иновации, Samsung продължава да доставя авангардни технологии, включително:

  • Първокласна камера: Galaxy S8 е оборудван с подобрена 8-мегапикселова F1.7 предна камера със смарт автофокус и 12-мегапикселова F1.7 Dual Pixel основна, за невероятни снимки при слаба светлина, зуум и снимки без замъгляване, с подобрена обработка на изображенията.

  • Висока производителност: За по-голяма производителност и свързаност, Galaxy S8 разполага с първия в индустрията 10nm чип, осигурявайки повишена скорост и ефективност. Устройството поддържа Gigabit LTE и Gigabit Wi-Fi свързаност до 1 Gbps, за да могат потребителите бързо да свалят файлове, независимо от размера им.
  • Истинско забавление: Galaxy S8 е първото мобилно устройство сертифицирано от UHD Alliance като MOBILE HDR PREMIUMTM, позволявайки на потребителите да виждат невероятно ярки цветове и контрасти. В допълнение, Galaxy S8 предлага гейминг изживяване от следващо ниво със забележителна графична технология, както и пакет от игри, който включва популярни заглавия, някои от които се поддържат от Vulkan API.
  • Глобален стандарт при мобилната сигурност: Galaxy S8 идва със Samsung Knox, платформа за сигурност от висок клас. В допълнение, Galaxy S8 ще предлага богата гама от биометрични технологии, включително скенери за пръстови отпечатъци, ирис и разпознаване на лица, за да могат потребителите да изберат най-сигурния за тях биометричен метод за идентификация.

Galaxy S8 ще предлага фундаментални Galaxy функционалности, включително:

  • IP68 сертификат за устойчивост на вода и прах
  • Поддръжка на MicroSD карта до 256GB
  • Функцията Always Оn дисплей
  • Възможности за бързо и безжично зареждане

Нов начин за интеракция с вашия смартфон

 Bixby е интелигентен интерфейс, който помага на потребителите да се възползват максимално от своето устройство. Новият Bixby бутон осигурява лесен достъп и навигация между услугите и приложенията с прости команди, активирани от глас, докосване, текст или изображение. Първоначално гласовата функция на Bixby ще интегрира няколко стандартни приложения и функционалности на Samsung, включително Камера, Контакти, Галерия, Съобщения и Настройки, като в близкото бъдеще възможностите му ще бъдат разширени с още приложения на компанията и външни разработчици. Възможностите за контекстуално разбиране позволяват на Bixby да предлага персонализирано съдействие въз основа на това, което интерфейсът научава за вашите интереси, състояние и локация.

Потребителите могат също да пазаруват, да търсят изображения и да получават детайли за местата около тях с помощта на технологията за разпознаване на изображенията на Bixby. С разрастването на своята екосистема, Bixby ще може да се свързва с различни устройства, приложения и услуги като универсален интерфейс.

 

Отвъд смартфон изживяването

Galaxy S8 предлага широко портфолио от продукти и услуги, надграждайки Galaxy изживяването от първокласна мобилна производителност и свързаност.

Galaxy S8 е съвместим с новия Gear VR с контролер, разработен съвместно с Oculus. Контролерът предлага лесно управление и навигация с една ръка и по-добра интеракция по време на движение при достъп до интерактивно VR съдържание. Galaxy S8 ще има възможността да се свързва с новата камера Gear 360 и да създава 4K 360-градусово видео и 15-мегапикселови снимки. В допълнение, Samsung DeX е уникално решение, което превръща вашия смартфон в настолен компютър и предлага надеждно десктоп изживяване. Със Samsung DeX, потребителите могат лесно и бързо да достигат и редактират данни директно от смартфона си.

С навлизането на все повече IoT устройства на пазара и по-голямата сложност на свързаните мрежи, Samsung Connect улеснява управлението на умни устройства. Благодарение на Samsung Connect, потребителите могат по-лесно да активират IoT устройства чрез бърз тристепенен процес на конфигурация и да управляват всички свързани устройства чрез едно интегрирано приложение.

Нови високопроизводителни слушалки от AKG by Harman, предлагащи безкомпромисно качество на звука, се предлагат като аксесоар към комплекта. Тези слушалки се отличават с удобна хибридна форма, която пасва по-добре на ухото и ефективно намалява шума, и са изработени от специален материал, които не позволява заплитане.

Продажбите на Galaxy S8 в Европа, включително в България, ще стартират на 28 април. За най-нетърпеливите, от днес стартира и период за предварителна поръчка, който ще продължи до 19 април, 23:59часа. Всеки с предварителна поръчка ще получи своя Galaxy S8 до осем дни преди официалния старт на продажбите.

Устройството ще се предлага в два основни цвята – Midnight Black и Orchid Gray.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *