Оранжева седмица на SONY XPERIA във VIVACOM

Предлагат се четири отлични модела на атрактивни цени

 

Oт днес до 16 април (вторник) включително VIVACOM предлага промоционални оранжеви цени на четири атрактивни модела SONY XPERIA в различни ценови сегменти. Неустоимите отстъпки са в комбинация с тарифен план SMART L+ при покупка от онлайн магазина на телекома.

Само по време на оранжевата седмица потребителите могат да се сдобият със флагман смартфона Xperia XZ3 на преференциална цена в брой 969.98 лв. Устройството разполага с 6.0“ QHD+ OLED дисплей, който прави изображението още по-наситено, контрастно и живо. Основната 19 MP Motion Eye камера работи с изкуствен интелект,разпознавайки обектите в кадъра и задава перфектните настройки. Функцията „Предсказване на заснемане“ открива автоматично движението и усмивките в кадър, за да не изпуснете нито един важен миг.

Селфи камерата е 13 MP и прави ярки снимки, независимо от околната светлина. Xperia XZ3 притежава мощен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 845, което го прави изключително подходящ за игри, филми и мултимедия.

Още едно неустоимо предложение по време на оранжевата седмица е моделът от среден клас Xperia 10. Широкият 6-инчов дисплей с формат 21:9 притежава елегантна и изящна форма, която улеснява използването, като е идеален за работа с две приложения едновременно. Функцията „Разделен екран“ се активира лесно и бързо със страничния сензор и стартиращата програма за приложения. Устройството разполага с мощен процесор Qualcomm® Snapdragon™630 3, който се справя лекота с всички приложения, филми и игри. Моделът е на промоционална цена от 369.98 лв. в брой.

Отлични работни характеристики и модерен дизайн има и моделът Xperia XA2. Неговият 5.2“ Full HD дисплей е покрит с ултра здравото стъкло Gorilla Glass 4. Устройството разполага със свръхширокоъгълна 120° селфи камера. Вградените аудио технологии Smart Amplifier, ClearAudio+ и ClearBass правят точни настройки на звука, осигурявайки ви силно и ясно слушане на любимата музика. В периода 10 – 16 април се предлага на цена от 259.98 лв. в брой.

Функционален и елегантен – Sony Xperia XA1 разполага с 5.0“ HD IPS дисплей с типичния за Xperia изчистен стил на корпуса и хомогенен дизайн без странични рамки. Основната му камера е 23 MP със супер бърз хибриден автофокус, за перфектни снимки и видео на обекти в движение. Сензорът Exmor RS™ for mobile и F2.0 обектив осигуряват най-добрите изображения в този клас телефони. Само по време на Оранжевата седмица се предлага на достъпната цена от 89.98 лв. еднократно плащане.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *