Нов предплатен пакет от VIVACOM – VIVA BONUS

VIVACOM предлага нов пакет за предплатени мобилни услуги от началото на септември. , С него клиентите могат лесно да контролират разходите си за телефон, а сега вече – и да получават бонуси от много мегабайти при презареждане. Основното предимство на новите пакети VIVA BONUS е, че потребителите вече разполагат с цялата сума, която зареждат и получават 1000MB, когато презаредят с 10 или повече лева. С нея те могат и да купуват допълнителни пакети за повече разговори, смс-и и мегабайти.

С болт-она +Talk Super освен стандартните 500 минути в мрежата на VIVACOM и 50 национални минути, потребителите получават и бонус от 400 МВ и 25 СМС-а в мрежата на VIVACOM. А с +Net Super VIVACOM осигурява на предплатените си абонати не само 1000 МВ, но и бонус от 300 минути в мрежата на VIVACOM, 20 национални минути и 25 СМС-а в мрежата на VIVACOM.

One thought on “Нов предплатен пакет от VIVACOM – VIVA BONUS

  • 08.09.2017 at 18:54
    Permalink

    рублeй ежeднeвно, безвозмездно, навсегда. Cрaзy на Вaшy kaртy или элeктрoнный кошелeк. Нo этo пpи уcлoвии, чтo Вы прoживaeте на терpитоpии Poссии, либo странaх СHГ; С Bами должна быть обратнaя cвязb: пoчта , либo тeлeфoн. Bсe oчeнb пpocтo. Mы эkономим на нaлогax, а вы получaете пoлноe oбeспечение на дoлгие гoды. И главнoe – oт вас coвeршeннo ничeгo не нyжнo взaмен. Этo Вaша достойнaя зарабoтная плaтa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *