Новото поколение Samsung Galaxy A ще бъде представено на 12-ти декември

След малко повече от седмица най-вероятно ще станем свидетели на представянето на първите модели представители на новото (2020г) поколение смартфони Samsung Galaxy A-Series. Съвсем очаквано няма да видим и чуем цялата продуктова линия, а най-вероятно ще стане дума за някои от по-основните варианти – например Galaxy A51 и Galaxy A71.

Както вече стана дума, от 2020 година корейската компания започва лека промяна в моделното име на всеки представител на Galaxy A-Series, което ще отразява неговата принадлежност към съответната година на производство. Така смартфоните Galaxy A, които ще видим през 2020 година, ще притежават моделно име Galaxy Ax1 т.е. наследника на А50s ще се казва А51, а наследника на А70s – A71. През 2021 година се очаква да видим и “2-ките” т.е. съответно А52 и А72, но все още е “малко” рано да говорим за това.

Поне що се отнася до по-сносните модификации на Galaxy A-Series, големите дисплеи и 4-сензорните основни камери вероятно ще са задължителни, включително и вградени в дисплея камери “selfie” (Infinity-O).


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *