Докоснете, пишете и носете навсякъде със себе си новия супер тънък и лек VAIO Duo 11

Хибридният ултрабук с приплъзваща се клавиатура от Sony комбинира продуктивността на многофункционалния компютър с удобството на таблета

• Дизайнът Surf Slider преобразува многофункционалния Ultrabook компютър в таблет, само с едно движение
• Тънък и лек: той тежи само 1.3kg и е тънък по-малко от 18mm
• 29.4cm (11.6″) широк Full HD сензорен екран
• Можете удобно и прецизно да пишете на ръка с помощта на цифровата писалка
• Произведен в Япония с качествена изработка, която само Sony може да осигури

Увеличете вашата продуктивност и креативност с VAIO Duo 11, компютърът от Sony, който лесно се ползва като интуитивен таблет със сензорен екран.

Със своя модерен Surf Slider дизайн, мощният компютър VAIO Duo 11 превключва плавно между компютър и таблет, за да ви осигури най-удобния за вас начин на работа – без значение къде сте и с какво се занимавате.

Вземете VAIO Duo 11 с една ръка и го използвайте като таблет, за да сърфирате в мрежата или да се наслаждавате на музика и видеоклипове, докато пътувате. Когато сте в офиса, издърпайте клавиатурата и увеличете вашата продуктивност, използвайки устройството като многофункционален компютър, снабден с процесори Intel Core от най-ново поколение.

VAIO Duo 11 поставя докосването и писането на ръка по екрана в основата на работата с вашия Windows 8. Пишете, скицирайте и работете с медията и приложенията върху чувствителния, сензорен, супер ярък Full HD OptiContrast панел. Уникалната, отчитаща различния натиск на ръката цифрова писалка, осигурява приятното, изразително чувство от писането на ръка директно върху сензорния екран. Можете да пишете бележки, да скицирате диаграми или да оградите ключови пасажи от вашата презентация бързо, без почти никакво забавяне. Умното разпознаване на текст дори ви позволява бързо да преобразувате ръкописните бележки в текст за по-лесно архивиране и търсене.

Възможността да сменяте връхчетата на писалката ви позволява да избирате измежду твърдо или по-меко писане. С избраните приложения VAIO Duo 11 дори разпознава кога пишете, като игнорира натиска на дланта ви върху сензорния екран.

Споделянето на снимки и видеоклипове е удоволствие на супер яркия 29.4cm (11.6”) Full HD OptiContrast панел*. Приятелите и семейството ви ще се радват на детайлни, висококонтрастни снимки с широк зрителен ъгъл – дори когато сте навън на ярка дневна светлина.

Не оставяйте компютърът да бави работата ви, когато бързате. Благодарение на функцията Quick Boot за няколко секунди компютърът се активира и е готов за работа. Когато ви е нужна почивка, VAIO влиза в икономичен режим на “дълбок сън”, като запазва вашите документи. С функцията Бързо събуждане + Eco компютърът е готов за незабавна работа, точно както сте го оставили.

Допълнителната плоска батерия удължава живота на вградената батерия и също съдържа специално място за съхранение на цифровата писалка.

Независимо от своя тънък дизайн, VAIO Duo 11 е готов за бизнес употреба с всички необходими интерфейси, включително Bluetooth Smart Ready, USB 3.0, HDMI, Ethernet и VGA видео изходи. Не са ви необходими допълнителни адаптери, за да свържете проектор или помощен монитор: всичко това е осигурено.

Налични са разнообразни приложения, така че да получите максималното от това, което предлага VAIO Duo 11.

Функцията Active Clip ви позволява лесно да изрежете снимки и графики, без да е необходимо да притежавате специални умения за редактиране на изображения. Просто очертайте грубо около контурите на избраната снимка с цифровия стилус. Active Clip използва технология, разработена от Sony, която автоматично разпознава контурите и изрязва фона. След това поставете ясно очертаното изображение направо в желания документ или презентация.

‘Note Anytime for VAIO’ ви позволява да правите ръкописни записки по всяко време… така, сякаш използвате истинска тетрадка**.

Съществува също и допълнение за PowerPoint, което внася допълнително въздействие и интерактивност на вашите презентации. Използвайте цифровата писалка, за да подчертаете най-важните точки, за които говорите и по този начин ще приковете вниманието на вашите слушатели.

VAIO Duo 11 осигурява също богат набор от забавления в мрежата.

Благодарение на функциите на Sony за работа с едно докосване, (One-touch)*, можете лесно и бързо да се наслаждавате на музика и снимки от всички NFC (безжична свързаност с малък обсег) активни устройства Sony. Просто докоснете едното устройство с другото и незабавно ще осъществите безжична връзка, без да е необходимо да извършвате Bluetooth или Wi-Fi настройка. Например, ще можете лесно с помощта на функцията One-touch да продължите да слушате музика, записана на вашия VAIO през Bluetooth слушалки или говорители.

* Функцията One-touch на Sony включва технология Near Field Communication (NFC) (безжична свързаност с малък обсег).
** Това приложение ще бъде достъпно за сваляне от интернет след датата, на която ще бъде пуснат в продажба VAIO Duo 11

Разширете своите начини на забавление още повече с трите нови приложения на Sony, които са достъпни за безплатно сваляне от интернет.

Приложението ‘Music’ (Музика) ви позволява да се наслаждавате на вашата колекция от музика с превъзходно качество на звука благодарение на xLoud и ClearPhase.

Приложението ‘Album’ (Албум) прави разглеждането, сортирането или споделянето на снимки и видеоклипове забавно и интуитивно. Лесното споделяне ви позволява да “хвърлите” или да пуснете лични снимки, видео съдържание и други данни на DLNA съвместими телевизори с голям екран.

Допълнителните аксесоари включват защитно фолио за екрана и подходяща чанта, перфектното решение да предпазите VAIO Duo 11, докато пътувате.

Новият хибриден Ultrabook компютър VAIO Duo 11 ще бъде пуснат за продажба в България в началото на ноември 2012 г. на цена от 2599лв.

* Екранът се измерва по диагонал.

 

Техническите характеристики и функциите се различават в зависимост от модела. Моля, посетете VAIO laptops за по-подробна информация.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *