Новият Samsung Galaxy A51 вече е на пазара в България

Galaxy A51 идва с подобрени функции, които носят на потребителя по-дълго и по-неповторимо визуално изживяване

 

Новият Samsung Galaxy A51 вече е на пазара у нас. Той е създаден за теб и твоето динамично ежедневие, в което да запечатваш любимите си моменти, да се забавляваш и да разчиташ на своя смартфон, където и да си. Моделът е оборудван с по-интелигента камера, неповторим Инфинити–О дисплей и по-издръжлива батерия.

 

Запечатай всеки момент

Galaxy A51 притежава четири впечатляващи за класа си камери: основна 48-мегапикселова, ултраширока 123° 12-мегапикселова, нова макро 5-мегапикселова и камера за дълбочина на изображението. Със своите интелигентни функции моделът безпроблемно заснема различни композиции в дневна и вечерна обстановка и предоставя на потребителя възможността да запечата всеки момент и да го превърне в първокласно изживяване с кристални фокус и детайл.

Освен снимки Galaxy A51 може да заснеме и висококачествени видеа. С функцията Super Steady Video можеш да запечаташ своето приключение във видео, което се отличава със стабилност на кадрите. Без значение дали снимаш движещ се обект или се движиш с устройството в ръка, Super Steady Video ще стабилизира всеки кадър и ще ти помогне да уловиш моментите по перфектен начин.

 

Наслади се на завладяващо визуално съдържание

 Изживей видяното със Super AMOLED Инфинити-О дисплей от край до край. С 6,5-инчов екран Galaxy A51 те потапя в цветовете и детайлите, които те карат да забравиш света около себе си. Наслади се на любим сериал или невероятните графики на мобилна игра на един от най-големите Samsung мобилни дисплеи досега.

Бъди в очакване на приключения и остани свързан с околния свят за по-дълго

 Моделът пристига с батерия от 4000 mAh, която ти дава възможност за споделяне и забавление през целия ден. Ако все пак имаш нужда от още заряд, Galaxy ти предоставя 15W бързо зареждане, за да не се разделяш със смартфона си за дълго. С Galaxy A51 имаш достъп до екосистемата от интелигентни приложения на Samsung и услуги като Bixby (Vision, Lens Mode, Routines) и Samsung Health, а първокласната платформа за мобилна защита Samsung Knox осигурява безупречна сигурност.

A51 идва с тънък, елегантен дизайн с гланцов завършек в три цветови опции: черен, син и бял, и вече е на българския пазар на цена от 719 лв.

За повече информация за Galaxy A серията, моля посетете: https://www.samsung.com/bg/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *