Новият HTC One може да издържа с едно зареждане до 2 седмици

Изглежда новото поколение смартфони от висок клас в най-скоро време ще променят възприемането на потребителите що се отнася до време на автономна работа. Досега се смяташе, че флагманските апарати макар и с голяма батерия са неспособни да предложат дълго време на автономна работа. След появата на Galaxy S5 започна една промяна в този аспект на работата на смартфоните, а с новият HTC One затвърждаването е налице.

HTC_One_M8_Gunmetal_Silver_Gold_650

При HTC One е налице режим Extreme Power Save, според който смартфонът ще е способен да издържи до две седмици време в режим на изчакване (Stand-By). В този режим апаратът е способен да работи 60 часа при само 20% заряд на батерията, както и около 15 часа при само 5% заряд. Разбира се в този специален режим новият HTC One няма да ни предлага своята върхова форма, като енергоспестяването ще е от най-голяма важност и подобно на ситуацията при Galaxy S5, много от допълнителните функции ще биват изключени. Въпреки това наличието на допълнителни 15 часа време на работа при само 5% батерия ще е нещо, което много бъдещи ползватели на HTC One със сигурност ще оценят високо.


2 thoughts on “Новият HTC One може да издържа с едно зареждане до 2 седмици

 • 07.04.2014 at 13:14
  Permalink

  Примерно идеята за мен е, да работи като телефон и GPS. Ако може да издържи една седмица в планината, това е нещо, за което бих дал пари.

 • 07.04.2014 at 13:52
  Permalink

  @сашо
  Ако в планината няма покритие, както е на доста места в планините из България, тогава как точно очакваш да работи като телефон. А за GPS си има отделни устройства, ако ще ходиш из планините.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *