Нова информация за протектори за дисплея издават част от дизайна на Galaxy S10+

С приближаването на месец февруари 2019 година слуховете и “утечките” на информация около 10-тото поколение смартфони Samsung Galaxy S ще стават все повече и все по-истински, като сега налице е поредната порция информация, базирана на косвени данни. Става дума за протектори (Tempered Glass) за дисплея на Samsung Galaxy S10+, които може би издават някои интересни черти от дизайна на споменатият бъдещ смартфон на Samsung.

Производителите на аксесоари, съвсем логично, получават по-рано информация за дизайна на съответният апарат с цел разработката на конкретните аксесоари. В актуалната информация се вижда, че освен очакваната двойна лицева “selfie” камера при Galaxy S10+, дисплеят на смартфона ще покрива почти изцяло предната страна на апарата. Съотношението screen-to-body се очаква да е над 90%, което означава много тънки (почти невидими) рамки.

Слушалката е изместена в най-най-горната част на предната страна, а в долната си част Galaxy S10+ предлага с една идея по-удебелена рамка (ако изобщо може да се нарече така).

Все още са актуални и двата варианта за анонс – на 20-ти февруари, на специален Galaxy Unpacked, както и на същото събитие, но проведено в деня преди започването на MWC’19 т.е. 24-ти февруари.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *