Нова възможност за сключване на „Гражданска отговорност” от VIVACOM

От днес застраховката се предлага във всички магазини на телекома

 

От днес VIVACOM предлага възможност за сключване на застраховка „Гражданска отговорност” в цялата си магазинна мрежа. Тя е задължителна за всеки притежател на моторно превозно средство в България и покрива причинени имуществени и неимуществени вреди на трети лица.

Сключването на застраховка се прави лесно и бързо във всеки магазин на VIVACOM. Клиентът трябва да представи свидетелство за регистрация на МПС и документ за самоличност. Премията се изчислява индивидуално за всяко МПС и може да бъде платена еднократно, както и разсрочено на две или четири вноски. Щетите се заявяват в офисите на ДЗИ.

Така VIVACOM разширява портфолиото си от услуги и улеснява ежедневието на потребителите, като им спестява време за търсене на подходящ застрахователен брокер. Други предимствата за клиентите са и получаване на сертификат “Зелена карта” без допълнителна такса и възможност за плащане на вноски. Не на последно място – телекомът предлага денонощен контактен център за клиенти и напомняне със SMS за изтичаща полица или вноска.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *