Новата Nokia 3 идва с по-голям екран и удобен интерфейс

Само до края на юли смартфонът идва и със 100 000 MB на максимална скорост от VIVACOM

Последни иновации и подобрено потребителско изживяване предлага новата Nokia 3, която вече е в магазините на VIVACOM. Обновената версия на Android 8.0 (Oreo) дава достъп до най-новите функционалности, проектирани от Google. Моделът се отличава от предшественика си с подобрен интерфейс, позволяващ лесно управление на съдържанието и, по-добра батерия и програмата Android One . Смартфонът е оборудван с 1.5 GHz, Quad-core, Cortex-A53 процесор, 16 GB памет и слот за microSD до 128 GB.

Android One предоставя софтуерно преживяване, създадено от Google, в новата гама смартфони Nokia. Потребителят може да вземе всичко, от което има нужда с изчистения, лесен за използване интерфейс, подбран набор от предварително инсталирани приложения и безплатно неограничено висококачествено хранилище с Google Photos. Редовните актуализации на сигурността и оптимизациите за период от две години на операционната система означават, че смартфоните Nokia с Android One остават защитени и разполагат с последните иновации на Google, като например Google Assistant.

Освен с техническите си характеристики, новата Nokia 3 привлича и с 13 MP основна камера за по-ярки и контрастни снимки, а предната 8 MP камера е широкоъгълна с 84.6 градуса покритие на зрителното поле, което я прави идеална за групови летни селфита.

Увеличеният 5.2“ HD екран е със съотношение 18:9, което го прави много подходящ за гледане на филми и видеа. Дисплеят е оборудван и с Corning® Gorilla® Glass осигурява сигурност и надеждност. А за феновете на игри Nokia 3.1 разполага с жироскоп с добавена реалност за истинско изживяване. Смартфонът е с модерен дизайн и при стартиране на продажбите ще се предлага в черен цвят, а по-късно и в син и бял.

В комбинация с план Smart L+ от VIVACOM, новата Nokia 3 е достъпна на цена ot 8.98 лева на месец. Само до края на юли всички планове от линията Smart от Smart S до Smart XL+ включват допълнителни 100 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост за всеки от първите три месеца на договора, а Smart U традиционно предлага неограничен брой мегабайти.


One thought on “Новата Nokia 3 идва с по-голям екран и удобен интерфейс

  • 24.07.2018 at 20:12
    Permalink

    И по-грозна отвсякога. Бяха големи тарикати навремето и ограничаваха потребителя. Сега на потребителя не му пука за тях.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *