Новата Lumia 530 предлага безкомпромисно качество на достъпна цена

Днес Microsoft Devices Group представи Lumia 530 – най-достъпното Lumia устройство до момента, което осигурява невероятно смартфон изживяване, както и последните иновации при Microsoft и Lumia. Смартфонът ще бъде наличен на българския пазар тази есен.

nokia_Lumia_530_1

Lumia 530 е първото Lumia устройство с цена под 100 евро, като по този начин ще разшири обхвата на Windows Phone смартфоните в глобален мащаб. Наличен във варианти с една или две SIM карти, Lumia 530 позволява на потребителите да се наслаждават на услугите и иновациите на Microsoft, характерни за флагманите от гамата Lumia, включително:

 •  Най-новата версия на Windows Phone 8.1,  която идва с центъра за нотификации Action Center и изключително бързата клавиатура Word Flow.
 • Мощният четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon осигурява по-бързо и по-гладко потребителско изживяване, когато сърфирате, играете на игри или се забавлявате с вашите любими приложенията на 4-инчовия LCD  екран.
 • Безпроблемна интеграция на услугите на Microsoft, като Skype и Microsoft Office, които са предварително инсталирани на устройството.
 • Популярни социални приложения, като Instagram, WhatsApp, Viber и WeChat, както и едни от най-интересните мобилни игри, като Asphalt 8, достъпни в Windows Phone Store.
 • Вариантът с две SIM карти предлага лесно преминаване от едната SIM карта към другата, позволявайки на потребителите да управляват ефективно техните разходи.
 • Лесно управление на ексклузивни Lumia приложения, като Creative Studio и Glam Me, с които потребителите могат да правят селфита, като използват гласови команди и 5-мегапикселовата камера.
 • Повече съдържание и приложения с 4 GB вградена памет, която може да се увеличи до 128 GB с SD карта. Допълнителното 15 GB безплатно място в облачната услугата Microsoft OneDrive позволява синхронизацията, съхранението, достъпа и споделянето на файлове между Lumia 530 и други устройства, като компютри, лаптопи и таблети.

nokia_Lumia_530_3

“Ние се развиваме изключително бързо, за да можем да помогнем на повече хора да се възползват от невероятните Lumia технологии, услугите на Microsoft и приложенията, разработени от трети страни, характерни за нашите флагмани,” каза Джо Хароу, корпоративен вицепрезидент, Microsoft Devices Group. “Lumia 530 подчертава нашия ангажимент да предлагаме достъпни смартфони и да представим на повече хора най-доброто от Microsoft.”

nokia_Lumia_530_2

Microsoft представи също и презареждащата се музикална колона Coloud Bang, чийто портативен дизайн позволява на потребителите да свързват в система множество музикални колони за по-високо качество на звука. Продажбите на Lumia 530 на българския пазар ще започнат есента, като устройството ще се предлага заедно със сменяеми панели в ярко оранжев, ярко зелен, тъмно сив и бял цвят.


One thought on “Новата Lumia 530 предлага безкомпромисно качество на достъпна цена

 • 23.07.2014 at 14:27
  Permalink

  Реално по-лоши параметри от Nokia Lumia 520/525 на същата или даже по-висока цена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *