Не просто смартфон, а и моден аксесоар

Къде щяхме да бъдем без нашите смартфони? Днес телефоните са много повече от устройство, с което просто да пишем на приятели или да се обадим на някого. Те са цял един свят на забавление и безкрайно разнообразие, но най-вече – израз на нашата истинска същност.

 

Необходимостта от телефон за основните потребителски нужди като изпращане на съобщения и провеждане на разговори е важна, но бързо настъпва една нова серия смартфони, която тийнейджърите трепетно очакват. Y серията на Huawei е център за забавление, създаден специално за тях. Новият full-view дисплей с висока разделителна способност и мощни високоговорители дава възможност за игри и гледане на видеоклипове с по-добро качество от всякога. Ако пък слушате музика със слушалките си, технологията на Huawei Histen ще ви накара да се почувствате като участник в концерт на живо.

Можете дори да се свържете с телефоните на приятелите си и да възпроизвеждате една и съща музика по едно и също време. Освен това можете да използвате режим караоке за любимите си песни и да получавате обратна връзка в реално време, за да подобрите певческите си умения.

Искате да заснемете перфектното селфи и да предизвикате фурор в социалните мрежи с вашите страхотни снимки? Светкавицата за заснемане на селфита използва осветление като в професионално фото студио и ще ви помогне да снимате по най-добрия начин. Но това не е всичко – 5-мегапикселовата предна камера автоматично настройва осветлението въз основа на заобикалящата ви среда, за да създаде най-добрите цветови нюанси за лицето ви. Ако искате да добавите и доза вълшебство към вашите селфита, може да използвате и вградените филтри, за да включите AR функции, ефекти и фонове към вашите снимки.

Основна отличителна функция на смартфоните от серията Y е лицевото разпознаване. Само с един поглед на екрана на телефона, може да го отключите автоматично.

Режимът за игра, мощните предни и задни камери, изключителното качество на звука и големият 5.7-инчов HD+ екран ще ви накарат да си помислите, че с всички тези функции ще трябва да се разхождате със зарядно устройство под ръка. Няма нужда – Y серията на Huawei има по-дълъг живот на батерията и по-голям капацитет на паметта, така че забавлението никога да не спира.


One thought on “Не просто смартфон, а и моден аксесоар

  • 28.06.2018 at 16:20
    Permalink

    Не знам защо обаче никак не ми харесва Huawei. Никога не съм ги ползвал, самото име като чуя и ме дразни. Може да съм само аз.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *