начало » новини

Най-новият таблет Iconia A1 на Acer с рекордни стартови продажби в България


17.06.2013 | автор: mollov | няма коментари | видяно: 1,273

София, 17 юни 2013 год. – Най-новият таблет на Acer Iconia A1 постави рекорд по стартови продажби в България. Още преди появата си на нашия пазар устройството предизвика изключителен интерес. Седмица след пускането му в магазинната мрежа Iconia A1 бележи знаменитите над 500 продадени броя, което е абсолютен рекорд за таблет Acer. След официалната му премиера в Ню Йорк, интересът на локално ниво нарасна. Представянето на Iconia A1 в България привлече вниманието на водещи медии и журналисти, които не пропуснаха да го споделят със своите читатели. Търсенето се повиши, а началните рекордни продажби доказват наложеното му определение на съвършено балансиран таблет.

Iconia A1 е първият първият компактен и пълнофункционален 20,1-сантиметров (7.9“) таблет на Acer. Определян като идеалния спътник в ежедневието, той е подходящ за модерните хора, авантюристите, дигиталните ентусиасти и заетите, винаги в движение, мениджъри. Има красив дизайн и тънък профил. Това го прави удобен за ползване с една ръка и позволява лесно да се събере в дамска чанта. Новият Acer Iconia A1 предоставя на хората забавление и свързаност с плавната и бърза навигация. Сърфирането в интернет и възпроизвеждането на мултимедия стават мигновено благодарение на бързия четириядрен процесор.

Основните качества, които го правят предпочитания таблет са:

·         С елегантния дизайн и тънъкия профил той е идеален за работа само с една ръка.

·         Четириядрен процесор за мигновенно възпроизвеждане на всякакво съдържание.

·         Живи и детайлни изображения на 20,1–сантиметровия екран (7,9 “) с LED подсветка, IPS технология и 5-мегапикселова камера.

  • 7-часовият живот на батерията е необходимост, която той притежава.

 

Допълнителните функции, които Iconia A1 предоставя на потребителите, го правят предпочитан и желан от клиентите. Навигацията на таблета е изключително бърза, благодарение на Acer Touch WakeApp. С него потребителите преминават директно от спящ режим към любимото им приложение само с едно движение на пръстите. Също така могат да настройват жестовете, за да пропускат търсенето из менютата и директно да стартират избраното от тях приложение.

Двете камери, с които разполага Iconia A1, дават свобода на потребителите да записват вдъхновяващи моменти със задната камера и да се наслаждават на видео разговори с предната. С приложението Acer Life Image притежателите на Iconia A1 улавят и споделят моменти, които превръщат в красиви блог истории и споделят с когото пожелаят.

Share
Тагове:


Оставете отговор!

Добавете коментар или trackback от вашия сайт. Може също да се абонирате за RSS.

Моля, без спам!.

Този сайт използва аватари от Gravatar. Ако искате вашият аватар да се показва, моля, регистрирайте се в Gravatar.