Най-доброто селфи от Samsung* – с новите ултра тънки Samsung Galaxy A5 и A3, оптимизирани за работа в социалните мрежи

Samsung Electronics пуска на българския пазар до няколко дни Galaxy A5 и Galaxy A3, предлагащи изискан модерен дизайн, най-съвременни функции за подпомагане на работата в социалните мрежи и оборудвани с необходимите характеристики за най-доброто селфи.  Налични в разнообразие от цветове и размери, и двете устройства дават възможност на по-младите потребители бързо и лесно да улавят важните моменти, да се свързват в социалните медии и да споделят своето ежедневие.

samsung_galaxy_A5_1

  „Galaxy A5 и A3 правят нашето подобрено Galaxy изживяване още по-достъпно за потребителите, особено за младежите, които непрекъснато са в движение и са в крак с модата. Устройствата притежават и необходимия набор от функции, които осигуряват възможно най-доброто изживяване в социалните мрежи, независимо дали става дума за бързо споделяне на последното селфи или видео, разглеждане на съдържанието, качено от приятели или просто за коментар под някой забавен статус. А запалените селфи маниаци, ще получат устройство, което ще задоволи и най-големите им изисквания“, каза Георги Бонев, продуктов мениджър в отдел „Мобилни устройства”, Samsung България.

samsung_galaxy_A3_1

 5-мегапикселова предна камера за най-добрите селфита*

 Galaxy A5 и A3 предлагат по-добро мобилно и социално изживяване на младите потребители, които искат да изразят своя уникален стил, докато са постоянно свързани. Притежавайки подобрена 5-мегапикселова предна камера, смартфоните правят заснемането на разнообразни селфита по-лесно от всякога. Иновативните фото функции като Wide Selfie, Palm Selfie, Animated GIF, Beauty Face и Rear-cam Selfie позволяват на потребителите да заснемат атрактивни селфита с висока резолюция, откривайки автоматично и фокусирайки се върху лицето на човека. Потребителите също така имат възможност бързо и лесно да споделят снимки или видеоклипове в любимите си социални мрежи.

 Ултра тънък, изцяло метален дизайн

 Galaxy A5 и А3 са най-тънките смартфони на Samsung до момента, характеризиращи се с изтънчен, изцяло метален монолитен дизайн, като са с дебелина съответно 6.7 и 6.9 мм. И двете устройства ще се предлагат в разнообразие от цветове, като в България ще са налични перлено бяло, плътно черно, платинено сребърно и златно, за да отговорят на индивидуалния стил и предпочитания на различните потребители.

 Ярък дисплей и мощен процесор

 Galaxy A5 и А3 са идеални за младите потребители, които търсят практичност и функционалност. И двете устройства са оборудвани с необикновен Super AMOLED дисплей и Adaptive Display технология, за да доставят по-ясни изображения с дълбок контраст и по-добри ъгли на видимост за по-ярко, цветно съдържание в почти всякаква среда, дори и при ярка слънчева светлина. Galaxy A5 и А3 също са снабдени с Quad Core 1.2 GHz процесор за безпроблемен мултитаскинг и по-бързо сърфиране. В допълнение Galaxy A5 и А3 притежават популярните допълнителни функции на Galaxy устройствата като Ultra-Power Saving Mode, Private Mode и Multiscreen, както и регулируем звук, който интелигентно се адаптира и подобрява силата на звука въз основа на заобикалящата потребителя среда.

Galaxy A5 и A3 ще са налични на пазара в магазините на трите мобилни оператора и големите вериги за битова електроника.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *