Мтел официално стартират продажбите на iPad и iPhone X

На събитие, провело се днес, от Мтел официално обявиха разширяване на бизнес взаимоотношенията им с Apple, като резултатът от това е въвеждане на iPad в продуктовото портфолио на българският мобилен оператор. Наред със самите iPad, от Мтел започват от днес да предлагат и новият iPhone X. Мобилният оператор е горд с възможността да предлага всички моделни варианти, във всички цветови гами.

 

Фокусът на сибитието бе въвеждането на iPad в продуктовата гама на Mtel, като от днес в избрани магазини (предимно в големите “Мол”-ове в страната) на мобилният оператор ще има изложени всички нови модели iPad – не само iPad Pro 10.5 и 12.9, но и iPad 9.7. В ценово отношение новите таблети на Apple изглеждат по следният начин:

Освен продажби на лизинг или “кеш”, в комбинация с мобилен план, Mtel ще предлагат таблетите и на преференциални цени за клиентите от Мтел Клуб, а също така и под формата на “свободна продажба”. Покупката в брой на преференциална цена за Мтел Клуб не е обвързана с договор и мобилен план.

Mtel не забравиха и iPhone X, чиито продажби стартират от днес, а от понеделник (06.11.2017) този нов смартфон на Apple също ще бъде изложен в избрани магазини на мобилният оператор. В ценово отношение нещата изглеждат така:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *