Камерите на Galaxy S20-Series са вече извесни…

Изтичането на информация що се отнася до бъдещите флагмански смартфони на Samsung е по-сериозно от всякога, като този път явно ще сме напълно наясно с всичко интересно още преди самият анонс. Сега наред е основната камера на трите нови смартфона – S20, S20+ и S20 Ultra.

Първоначално се предполагаше, че S20+ и S20 Ultra (по това време носещи все още моделни имена S11 и S11+) ще предложат (почти) една и съща основна камера, която да се състои от 108MP главен сензор, в комбинация с допълнителни широкоъгълен, телефото и ToF. По последни данни изглежда, че това няма да е точно така и всичко най-хубаво ще е “запазена марка” на S20 Ultra.

Galaxy S20, като най-младши представител на фамилията се очаква да предложи 64MP основен сензор, както и два 12MP в добавка. Апаратът ще е най-малък, с 6.2″ дисплей, горд наследник на S10e. От своя страна Galaxy S20+ ще притежава същото, с добавка на сензор ToF, a дисплеят ще е с диагонал от 6.7″. Тук все още не е ясно дали някой от наличните 12MP сензори ще е телефото, притежаващ и оптичен зуум.

Стигаме и до Galaxy S20 Ultra. При него ще има “по много от всичко” т.е. основна позиция ще има споменатият вече в поне 5-6 новини от последните 2 месеца сензор на Samsung – 108MP Bright HMX. Освен него, най-старшият смартфон от фамилията ще притежава и 48MP телефото (с 10х зуум), 12MP широкоъгълен, както и ToF.


One thought on “Камерите на Galaxy S20-Series са вече извесни…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *