Инфинити дисплеят на Galaxy S8 с най-висока оценка от DisplayMate

DisplayMate Technologies представиха резултатите от своя цялостен анализ на Инфинити дисплея на Galaxy S8, обявявайки го за „най-добрият дисплей на смартфон, тестван от тях“. Новият Galaxy S8 бе отличен с А+, което най-високата оценка от DisplayMate до сега.

Докладът, изготвен от д-р Реймънд М. Сонейра, президент на DisplayMate, предлага задълбочен анализ на високопроизводителния хардуер на устройството, както и подобрените характеристики и функционалности, които позволяват на дисплея да осигурява несравнимо визуално изживяване.

Galaxy S8 бе отличен с най-високи резултати благодарение на първокласните спецификации на своя извит OLED дисплей, които заема по-голямата част от предния панел на смартфона. С цел да предложи на потребителите повече място на екрана, Home бутонът е вграден в самия дисплей, който се отличава с размер от 5.8 инча и 18.5:9 съотношение, осигурявайки изключително поглъщащо изживяване.

Видео съдържанието е още по-ярко и завладяващо с помощта на наситените и дълбоки червени цветове на новия OLED екран на Galaxy S8. Дисплея осигурява 113% покритие на DCI-P3 цветното пространство и 142% покритие на sRGB/Rec. 709. Тези показатели са най-високите измерени от DisplayMate в смартфон или таблет и позволяват на екрана да възпроизвежда с висока точност HD съдържание.

Quad HD+ дисплеят разполага с най-високата резолюция от 2960х1440 пиксела, достъпна в смартфон с OLED екран, и възпроизвежда кристално ясни изображения. Galaxy S8 е и първият смартфон с “Mobile HDR Premium” сертификат от UHD Alliance, който отличава способността на екрана да вдъхва живот на HDR съдържанието. Това е възможно благодарение на рекордно високата пикова яркост на дисплея, определен от д-р Сонейра като „най-яркият смартфон дисплей до сега“.

Galaxy S8 може да достигне до 1020 нита при условия на висока осветеност, като например ярка слънчева светлина, и осигурява 4.5% коефициент на отразяване, един от най-ниските показатели измервани някога от DisplayMate. В допълнение, комбинацията от висока яркост и ниска отражаемост на екрана предлага контраст при околна светлина с рейтинг от 227, който е “най-високият измерван някога в дисплей на смартфон”.

Предварителната поръчка на Galaxy S8 в България вече започна и ще продължи до 19 април, 23:59часа. Всеки, поръчал предварително Galaxy S8, ще получи своето устройство до осем дни преди официалния старт на продажбите на 21 април.

Повече информация за предварителната поръчка на Galaxy S8: http://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-s8/shop/


One thought on “Инфинити дисплеят на Galaxy S8 с най-висока оценка от DisplayMate

  • 06.05.2017 at 14:04
    Permalink

    Да, ама не. Дисплея на Galaxy S8 е с ужасен дефект (червенее), Самсунг се опитват да заметат проблема, както и проблема му със свързване към безжични мрежи, но уви… като се сметне и проблема с премахването на централния бутон и неадекватното действие на другите 3 бутона… телефона е пълен провал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *