Животът е много по-лесен с HTC U11 life

А по празниците ще бъде и по-достъпен с VIVACOM

 

За тези, които обичат животът да е лесен и всичко да се случва бързо, VIVACOM и HTC имат специално коледно предложение – HTC U11 Life.

U11 Life разполага с иновативната и уникална за бранда HTC технология – Edge Sense. Рамката на модела е чувствителна на натиск и предлага персонализирано задаване на бърз достъп до редица функции само с лек натиск на рамката. Камерата също може да работи с технологията Edge Sense, което значително улеснява селфи снимките, направени с една ръка. При това може да снимате навсякъде, защото моделът е с IP67 сертификат – удобно устойчив на външни влияния.

HTC U11 Life е първият модел на бранда, който използва платформата Android One и се предлага директно с Android 8.0. Android One предлага на потребителя чисто Android изживяване, което е напълно лишено от всички затормозяващи устройството и излишни приложения. GOOGLE и HTC гарантират на всеки потребител и ежемесечни ъпдейти на сигурността в продължение на две години, което прави U11 Life сигурен и надежден. Това със сигурност означава, че операционната система Android ще бъде винаги актуална.

За доброто представяне на модела се грижи осемядрен Qualcomm Snapdgragon 630 процесор на 2.2 GHz, а вградената му памет е 32/3GB ROM /RAM. HTC U11 Life също така е оборудван с 5.2” FHD Super LCD дисплей, а любителите на хубавите снимки могат да запечатат всеки ценен момент с изключителните 16MP предна и задна камери, които разполагат с функцията Boost HDR, осигуряваща добри снимки при слаба или силна осветеност. Освен това основната камера също така притежава автофокус и сензор за лицево разпознаване (AF+PDAF).

С VIVACOM HTC U11 Life се превръща в идеалния коледен подарък само за 21,90 на месец в комбинация с план Smart U.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *